array(0) {
}
        
    
Menu
-0.56%
Τζίρος: 33.55 εκατ.

Απολογούνται για την δολοφονία του Πολωνού καθηγητή οι πέντε κατηγορούμενοι- Αθώα θα δηλώσει η πρώην σύζυγος του θύματος

Life & Style

Γιώργος Γεωργίου: Σήμερα η κηδεία του 35χρονου γιου του -Πως «έσβησε» ο Τάσος

Γιώργος Γεωργίου
Comments

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο Γιώργος Γεωργίου μετά τον θάνατο του 35χρονου γιου του, Τάσου, τον οποίο και θα συνοδεύσει σήμερα το μεσημέρι στην τελευταία του κατοικία.

Ο Τάσος, καρπός του έρωτα του δημοσιογράφου με την Μαρία Καμπουράκη, έπασχε από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται Αταξία του Φρίντριχ και άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή, μία εβδομάδα αφότου υπέστη εγκεφαλικό.

Σύμφωνα με την Espresso, ο 35χρονος έπαθε θρόμβωση στην κεντρική αρτηρία του εγκεφάλου και, αρχικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία. Λόγω της κρισιμότητάς της κατάστασής του, διακομίστηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Τζάννειο, όπου και εξέπνευσε.

Οι γονείς του Τάσου, που χώρισαν λίγο αφότου διαγνώστηκε με την ασθένεια, είναι σοκαρισμένοι, ενώ, μαζί με συγγενείς και φίλους, θα του πουν σήμερα, Δευτέρα, το στερνό «αντίο», στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Έχω ένα γιο που είναι άρρωστος. Έχει μία σπάνια ασθένεια λέγεται Φρίντριχ, ελληνικά αν το πούμε αισθητική νευροπάθεια. Είναι σε αναπηρική πολυθρόνα. Χτυπάει έναν στο 1,5 εκατομμύριο. Το έμαθα το ’92. Ήταν τότε 11 χρονών. Είχε αστάθεια η οποία σιγά σιγά εξελίχθηκε σε παραλυσία. Άσπρισαν τα μαλλιά μου και μου έπεσαν τα δόντια. Τον είχα πάει στην Αγγλία και τρελάθηκα». Όταν έχεις ένα παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν είναι να τρελαίνεσαι; Δεν είναι αμαρτία; Δεν είναι κρίμα; Ένα παιδί με τρομαχτικές δυνατότητες. Στάζει αίμα η καρδιά μου όταν βλέπω το γιο μου σε αυτή την κατάσταση. Όταν σκέφτομαι τι σκέφτεται αυτό το παιδί μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Πως νιώθει…», είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν, στην εκπομπή Αλήθειες Με Τη Ζήνα, ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο γιος του Τραμπ, Μπάρον και η προφητεία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη μεταμόρφωση! Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζοβάνα Φραγκούλη (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Κοκκίδου: Το πρόβλημα υγείας της Βούλας από τη «Μουρμούρα» και η απουσία από τα γυρίσματα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει στον Alpha
Μαριάννα Λάτση: Τι συμβολίζει το ματάκι που επιλέγει στα ρούχα της;
Έρικ Βασιλάτος: Ποιος είναι ο πολυεκατομμυριούχος κουμπάρος του Αργυρού και της Νίκα
Labubu: Τι είναι αυτή η μόδα με το «αθώο τέρας» που κατέκτησε τον κόσμο των brands και του κοινού
Himalayan Birkin: Η ακατάκτητη κορυφή της πολυτέλειας
Πώς ο Στάθης «πούλησε» το Open, το «ταγκό» Τατιάνας με Σία, συμμαχία Βαρδινογιάννη – Σόλακ – Μαρινάκη και τα πειράματα του Ζούλα
Κάιλι Μινόγκ για Ελλάδα: Μου αρέσει το φαγητό, η θάλασσα, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι οι άνθρωποι (video)
Η Diana Ross μάγεψε το Καλλιμάρμαρο!
Μαριάννα Λάτση: Η total black εμφάνιση με τα «evil eyes» στη συναυλία της Diana Ross
Αλόννησος: Το νησί που σε καλεί σε ένα νέο «κυνήγι θησαυρού» σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα