ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοινώθηκε η επίσημη αιτία θανάτου της Μισέλ Τράχτενμπεργκ, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη στις 26 Φεβρουαρίου.
Η μόλις 39 χρονών ηθοποιός, γνωστή από τους ρόλους της στις σειρές Gossip Girl και Buffy: The Vampire Slayer, πέθανε έπειτα από επιπλοκές που της προκάλεσε ο διαβήτης, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης.
Υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της στις 26 Φεβρουαρίου στο διαμέρισμά της στο Central Park South στη Νέα Υόρκη.
Είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος τον περασμένο χρόνο, κάτι που πηγές τότε εικάζουν ότι μπορεί να συνέβαλε στον θάνατό της.
Ορισμένοι θαυμαστές είχαν εκφράσει ανησυχίες για την υγεία της τους μήνες πριν από τον θάνατό της, αφού οι αναρτήσεις στο Instagram που μοιράστηκε η ηθοποιός εμφανίζονταν να τη δείχνουν αδύναμη.
Ωστόσο, μετά από επανεξέταση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, ο ιατροδικαστής τροποποίησε την αιτία θανάτου σε επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη.
Η Τράχτενμπεργκ, η οποία καταγόταν από τη Νέα Υόρκη, έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική ως παιδί με ρόλους στο Nickelodeon, συμπεριλαμβανομένης της τηλεοπτικής σειράς The Adventure of Pete & Pete και της ταινίας Harriet the Spy.
Συμμετείχε στη σειρά Buffy the Vampire Slayer ενώ είχε εμφανιστεί στις σειρές House, Νόμος και Τάξη, Criminal Minds.
Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα ήρθε με τη συμμετοχή στο Buffy the Vampire Slayer όπου υποδυόταν την Dawn. Ο ρόλος της χάρισε μια υποψηφιότητα για τα Teen Choice Awards το 2001. Πρόσφατα, η Τράχτενμπεργκ θυμήθηκε τις ημέρες που συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά με τη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Από το 2008 έως το 2012, πρωταγωνίστησε ως Τζορτζίνα Σπαρκς στο Gossip Girl. Για τον ρόλο της, ήταν υποψήφια ως η τηλεοπτική κακιά στο Teen Choice Awards το 2012.
Διαβάστε επίσης:
Πάμε σινεμά: Ιλουστρασιόν εφιάλτες, βαμπίρ και το Μικρό μου Πάντα
Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα στους δρόμους του Τόκιο (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΤ: Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τη στάση της Λαγκάρντ για το μέλλον της στην προεδρία
- Κέιτι Ζακαράια: Παραδέχθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου ότι δεν πέρασε τις εξετάσεις για την άδεια άσκησης δικηγορίας
- Παπαστράτος: Το εξαγωγικό χαρτί του Ασπροπύργου μετά τις επενδύσεις άνω των 700 εκατ. ευρώ
- Ντόναλντ Τραμπ για Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Είμαι απογοητευμένος – Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί να της δώσω χάρη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.