• LIFE&STYLE

    Mirrorless: Η νέα φωτογραφική μηχανή του μέλλοντος

    • NewsRoom


    “Αν η νέα φωτογραφική μηχανή του μέλλοντος εμπνέει το φωτογράφο αυξάνοντας την ικανοποίησή του καθώς μαθαίνει τα χαρακτηριστικά της, τότε αυτή η μηχανή θα γίνει το απαραίτητο φωτογραφικό εργαλείο του κερδίζοντας μια σίγουρη θέση στην καρδιά του.”

    Τάδε έφη ο YOSHIHISA MAITANI ο σχεδιαστής της πρώτης φωτογραφικής μηχανής ΟΜ της Olympus!

    Το 1973 ήταν η χρονιά που κυκλοφόρησε η πρώτη μηχανή ΟΜ και έγινε διάσημη ως η μικρότερη και ελαφρύτερη φωτογραφική μηχανή SLR 35mm στον κόσμο. Σήμερα η OLYMPUS έχει αναβιώσει την κομψή εμφάνιση των πρώτων μοντέλων ΟΜ με μια σειρά από ψηφιακές μηχανές τεχνολογίας αιχμής. Ξεπερνώντας το εαυτό της με ευφυείς τεχνολογίες και καινοτομίες όπως η πιο δυναμική σταθεροποίηση εικόνας στον κόσμο. Γιατί όμως να επιλέξει σήμερα κάποιος αρχάριος ή επαγγελματίας φωτογράφος μία mirrorless;

    Η απάντηση είναι απλή: Γιατί είναι το μέλλον της φωτογραφίας. Ο καθρέφτης σε μια μηχανή χρειάζεται για να στέλνει την εικόνα στο σκόπευτρο. Εφόσον η σημερινή τεχνολογία δεν τον χρειάζεται, οι mirrorless (χωρίς καθρέφτη) μηχανές δίνουν χώρο στην ανάπτυξη νέας τεχνολογίας. Πιο μικρές σε μέγεθος, πιο ελαφριές, με πολλές επιλογές σε φακούς και δυνατούς αισθητήρες είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε φωτογραφική σας απαίτηση!

    Και αν θες να ανακαλύψεις τις mirrorless, θα σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στην γκάμα της Olympus!

    Περισσότερα στο: http://blog.public.gr/mirrorless-i-exelixi-tis-fotografikis-michanis-plus-pio-montelo-na-epilexis/



    ΣΧΟΛΙΑ