• LIFE&STYLE

    Μηνιαίες προβλέψεις – Δεκέμβριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με τα ζώδια

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος; Τι προβλέπουν τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

    ΚΡΙΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και εκτοξεύει τον ερωτισμό, το πάθος, την έξαψη στην προσωπική σου ζωή. Γεγονός είναι όμως ότι βγάζει στην επιφάνεια και ανασφάλειες, απωθημένα και φόβους που μπορεί να έχεις και το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς με άκρως επιθετικό τρόπο στο ταίρι σου, αφού θα σου είναι δύσκολο να ελέγξεις τη ζήλια και την κτητικότητα που νιώθεις. Μετουσίωσε την ένταση σε ερωτικό πόθο και δεν θα χάσεις.  Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και ανεβάζει την ψυχολογία σου, την διάθεση να διασκεδάσεις και να ταξιδέψεις. Η όρεξη για ερωτικό παιχνίδι είναι διάχυτη, πρόσεξε μόνο γιατί έχεις τάσεις φανατισμού και δογματισμού στην έκφραση λόγου, αλλά και αμέλεια στις καθημερινές σου υποχρεώσεις που μπορεί να σου στοιχίσει. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σηματοδοτεί το κλείσιμο κύκλων σε θέματα που σε απασχολούν στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Πρόσεξε μόνο γιατί η ένταση μπορεί να σε οδηγήσει σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις που δεν θα σου προσφέρουν τίποτα.

    2ο δεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ξεκάθαρο ότι θυμός και καταπιεσμένη οργή έρχονται στο προσκήνιο, όμως δεν είναι εύκολο για εσένα να ξεσπάσεις και αυτό το πιθανότερο είναι να εκδηλωθεί σε έντονη θλίψη. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου ασχολούμενος με τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό, τη μουσική, μόνο έτσι θα αποφύγεις τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου, τυχόν σπουδές που σε ιντριγκάρουν, ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε μόνο να δρομολογήσεις σχέσεις και καταστάσεις κρατώντας χαμηλούς τόνους, γιατί το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σε βοηθά να λειτουργήσεις με καθαρή σκέψη και ο έντονος εκνευρισμός θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και λάθος αποφάσεις. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 εντείνει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, καθώς εκρήξεις ζήλιας και καχυποψία μπορεί να σε ταλανίσουν και να εκτονωθείς στο σύντροφό σου. Θυμήσου ότι είναι προτιμότερο να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει, αλλά στον πόθο και στο πάθος.

    3ο δεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα σε ωθεί στο να στραφείς μέσα σου, να γίνεις καχύποπτος και λιγομίλητος αλλά κυρίως να εκδηλώνεις με απότομο και επιθετικό τρόπο στο ταίρι σου φόβους και ανασφάλειες που έρχονται στο φως, κάτι που μπορεί με μεγάλη ευκολία να δυναμιτίσει τη σχέση σου. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες με τράπεζες, δημόσιο, σε σχέση με κληρονομιές και επενδύσεις, γιατί οι εξελίξεις δεν θα είναι οι προσδοκώμενες. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τον δυναμισμό, την διαισθητικότητα και την διεισδυτικότητα να προχωρήσεις σε ενέργειες και δράσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα οδηγήσουν στο να επιτύχεις σημαντικούς στόχους που έχεις θέσει. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου, στρέφει την προσοχή σου στη διασκέδαση, στην καλοπέραση, στις φιλοσοφικές συζητήσεις με πρόσωπα που έχεις κοινές αναζητήσεις, πρόσεχε μόνο στις υποχρεώσεις σου, γιατί η αμέλεια και η απροσεξία μπορεί να σε ωθήσει σε λάθη.

    ΤΑΥΡΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και αρχίζει μία εξαιρετική περίοδος για να προσέξεις τον εαυτό σου, να τον περιποιηθείς. Είναι ξεκάθαρο ότι η ανάγκη σου να αρέσεις είναι έντονη και αυτό θα σε ωθήσει σε έντονη κοινωνικότητα και ερωτικό παιχνίδι. Μπορείς να ισορροπήσεις τη σχέση με το σύντροφό σου και να περάσετε μοναδικά μαζί ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες για εσένα που είσαι μόνος που θα στιγματίσουν την προσωπική σου ζωή. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και προτιμάς να μην εκφράζεσαι, καθώς καχυποψία και περιέργεια σε οδηγούν να συλλέγεις πληροφορίες. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, καθώς δείχνεις να έχεις την απαιτούμενη διαίσθηση για να πάρεις σωστές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν στον συγκεκριμένο τομέα. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου ολοκληρώνει κύκλους σχέσεων με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου, προσπάθησε μόνο να ελέγξεις τη νευρικότητα για να μην σε οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν πολύ.

    2ο δεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα αυτό το μήνα είναι γεγονός ότι αυτό που κυρίως σε ευχαριστεί είναι να συμμετέχεις σε κοινούς στόχους με φίλους ή ομάδες και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. Είναι μία εξαιρετική περίοδος για να κινηθείς δυναμικά για να επιτύχεις όνειρα ή φιλοδοξίες που έχεις, πρόσεξε μόνο γιατί η τάση να γίνεσαι απαξιωτικός και απόμακρος σε όσους δεν σε αντιλαμβάνονται θα προκαλέσει προβλήματα. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη καθιστά σημαντική μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, όμως καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει έντονη νευρικότητα και αυταπάτες που θα σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις με αρνητικά αποτελέσματα. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 ανεβάζει το ηθικό σου και σε βάζει δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, είτε περνώντας υπέροχα με το σύντροφό σου, είτε φλερτάροντας με νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα για εσένα που είσαι μόνος.

    3ο δεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα επικοινωνιακά με το ταίρι σου ή με συνεργάτες και να προκληθούν συγκρούσεις λόγω κακής συνεννόησης ή παρερμηνείας. Προσοχή ιδιαίτερα σε νέες συνεργασίες, καθώς στο τέλος οι εξελίξεις μπορεί να σε απογοητεύσουν, γι’ αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις. Το αν σε καλύπτει ο σύντροφός σου είναι κάτι που σε απασχολεί όμως καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις γιατί αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να προωθήσεις με μοναδικό τρόπο στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, καθώς σε εφοδιάζει με την εσωτερική δύναμη και την διαίσθηση για να κατευθυνθείς προς το σωστό μονοπάτι. Μην χάσεις την ευκαιρία, καθώς οι εξελίξεις είναι βέβαιο ότι θα σε δικαιώσουν. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη εντείνει την καχυποψία και αυτό μπορεί να εκτονωθεί με απότομο και εκρηκτικό τρόπο στο ταίρι σου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσεις οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να αποβούν πολύ κερδοφόρες για εσένα.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    1ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία, καθώς δείχνεις να μπορείς να εξομαλύνεις τις υποχρεώσεις που έχεις και να είσαι ικανός να τις διεκπεραιώσεις χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορείς να ισορροπήσεις καταστάσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που η καθημερινή τριβή μπορεί να επηρέασε τη σχέση σου. Είναι ιδανική εποχή για να περιποιηθείς το σώμα σου, οι αγορές αντίστοιχων προϊόντων είναι πιθανές. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και η επικοινωνία με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου εξομαλύνεται, καθώς δείχνεις να έχεις την απαιτούμενη κατανόηση αλλά και την διπλωματική διάθεση να εξομαλύνεις διαφορές και να αποφύγεις κόντρες. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε καλεί να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν, καλό βέβαια είναι αυτό να γίνει με την απαιτούμενη ψυχραιμία και προσοχή για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα.

    2οδεκαήμερo

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ξεκάθαρο ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι τέτοιες που θα αναγκαστείς να τρέξεις πολύ, να κουραστείς πολύ, να αγχωθείς και να εκνευριστείς. Οι ευθύνες που επωμίζεσαι είναι αρκετές, όμως έχεις πραγματικά τη δύναμη και την αντοχή να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν αναλάβεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η συγκρουσιακή σου διάθεση και η απολυτότητα που μπορεί να σε βάλει σε αντιδικίες με πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις συνθήκες για νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε ωθεί στο να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και εντείνει τη νευρικότητα, κάτι που πιθανά να οδηγήσει σε βεβιασμένες λάθος επιλογές. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 σε βοηθά να ανταποκριθείς με μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα και στη δουλειά και αυτό γίνεται εμφανές και σε ότι αφορά τις σχέσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που εμπλέκονται στην καθημερινότητά σου.

    3οδεκαήμερo

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα προκαλεί καθυστερήσεις, αναβολές και κυρίως ασυνεννοησία σε ότι αφορά την δουλειά και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και πιθανά βλέπεις ότι δεν διεκπεραιώνονται. Μία εσώτερη διεργασία υπάρχει σε σχέση με το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος για την εργασία που έχεις, όμως είναι βέβαιο ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τον απαιτούμενο δυναμισμό και το ψυχικό σθένος να ανταποκριθείς σε όποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις έχεις αναλάβει, αλλά κυρίως να αντιληφθείς άμεσα σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν και να προσπαθήσεις να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη διευκολύνει την επικοινωνία με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου και αυτό είναι αρκετό για να σε ικανοποιήσει. Πρόσεξε μόνο την τάση να υποχωρείς γιατί αυτό αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί με νευρικότητα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και η γοητεία σου εκτοξεύεται. Είναι γεγονός ότι ο έρωτας και η απόλαυση της ζωής για εσένα είναι το κυριότερο σημείο αυτή την περίοδο και αυτό καθορίζει τη συμπεριφορά σου, όπου και αν βρεθείς. Μαγνητίζεις και κερδίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου, κάτι που θα φέρει στο δρόμο σου νέες και σημαντικές γνωριμίες που μπορεί να αλλάξουν την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου στο να λύσεις ζητήματα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία και σε αυτό θα σε βοηθήσει η γρήγορη και αναλυτική σκέψη που έχεις. Η επικοινωνία με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά είναι άμεση, πρόσεξε μόνο γιατί στην διάθεση να είσαι άψογος σε ότι διαχειρίζεσαι μπορεί να γίνεις επικριτικός προκαλώντας δυσαρέσκεια. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονά σου με τον Αιγόκερο τονίζει ζητήματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών που καλείσαι να κλείσεις. Καλό είναι βέβαια να είσαι ψύχραιμος και να δείξεις την απαιτούμενη ωριμότητα για να μην προκληθούν συγκρούσεις.

    2οδεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι γεγονός ότι αυτό που επιθυμείς έντονα είναι να δραστηριοποιηθείς σε ζητήματα πνευματικά αλλά και να δρομολογήσεις ή να πραγματοποιήσεις ταξίδια, πιθανά στο εξωτερικό, που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Πρόσεξε μόνο την έντονη επιθυμία για διασκέδαση που μπορεί να σε οδηγήσει στο να αφήσεις πίσω σου όλες τις υποχρεώσεις που έχεις, κάτι που θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη καθιστά δυνατή μία νέα αρχή σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητα, καλό όμως είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές σου, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ωθεί σε έντονα συναισθηματική και παρορμητική σκέψη που το πιθανότερο είναι να φέρει λάθος επιλογές και αργότερα να μετανιώσεις. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 απογειώνει τη διάθεσή σου, εντείνει τη γοητεία και τον ερωτισμό και σε οδηγεί σε στιγμές απίστευτης διασκέδασης και φλερτ. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα είναι καθοριστικές για την πορεία της ερωτικής σου ζωής.

    3ο δεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και έλλειμμα επικοινωνίας με το ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Είναι γεγονός ότι μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι αυτός που σου ταιριάζει, καλό είναι όμως να μην βγάλεις τώρα συμπεράσματα και πάρεις αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να συνδυάσεις με εξαιρετικό τρόπο το ψυχικό σθένος και την ενεργητικότητα για να επιτύχεις σημαντικούς στόχους στη ζωή σου, σε ότι αφορά γνώσεις, σπουδές ή σε ότι αφορά το εξωτερικό. Ο ερωτισμός είναι έντονος και μπορεί να απογειώσει μία νέα γνωριμία ή την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη επικεντρώνει περισσότερο την προσοχή σου σε εργασιακό επίπεδο. Πιθανές είναι οι συζητήσεις σε ότι αφορά ζητήματα που αντιμετωπίζει στη δουλειά, που μπορείς να δείξεις ξεκάθαρα την άμεση και αποτελεσματική σου προσέγγιση, καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα τη λύση που πρέπει να δοθεί.

    ΛΕΩΝ

    1ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και η ανάγκη σου να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο είναι καταλυτική, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να επιλέξεις να κάνεις αγορές που θα σε βοηθήσουν να διακοσμήσεις το σπίτι σου με σκοπό να είναι οικείο και ζεστό για το σύντροφο ή τα δικά σου πρόσωπα. Νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον είναι πιθανές και θα εκτοξεύσουν τον συναισθηματισμό σου. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και η επικοινωνία για εσένα είναι καταλυτική, σε επίπεδο όμως προβολής του εαυτού σου, κάτι που πιθανά να σε οδηγήσει σε υπερβολές και να προκαλέσεις δυσαρέσκεια στους γύρω σου με το να γίνεσαι υποκειμενικός και να δείχνεις αδιαφορία για το τι πιστεύουν. Εξαιρετική εποχή για να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε καλεί να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου, κάτι που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θλίψη και απογοήτευση, όμως είναι γεγονός ότι θα σε οδηγήσει στο να απελευθερωθείς από ότι σε κρατάει πίσω.

    2ο δεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα στο πρώτο εικοσαήμερο του μήνα είναι ξεκάθαρο ότι η ένταση και η νευρικότητα μπορεί να είναι σε υψηλά επίπεδα, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, όμως αναγνωρίζει πια με μεγαλύτερη ευκολία την ψυχική σου δύναμη. Οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις μπορούν να εξελιχθούν άκρως θετικά, καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αποτελεί μία σημαντική νέα αρχή σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και τις δημιουργικές σου δράσεις. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σου αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και οι αυταπάτες σε συνδυασμό με την ανασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές που αργότερα να σε πληγώσουν. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 εντείνει τη διάθεση για ρομαντισμό και τρυφερότητα στη σχέση και θα είναι αρκετές οι φορές που θα επιλέξεις να δημιουργήσεις το ανάλογο σκηνικό με το ταίρι σου, περνώντας μοναδικά οι δύο σας.

    3ο δεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα δημιουργεί προβλήματα σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και δεν θα είναι εύκολο να υπάρχει ξεκάθαρη επικοινωνία, με αποτέλεσμα την ένταση. Γίνε ακριβής σε ότι θέλεις να πεις για να αποφύγεις ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Ζητήματα του παρελθόντος σε σχέση με την ακίνητη περιουσία έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, καλό όμως είναι να μην βιαστείς για αποφάσεις που μπορεί να μην σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για εσένα τόσο στο ψυχολογικό, όσο και στο οικονομικό πεδίο. Η εσωτερική σου δύναμη είναι τέτοια που μπορεί να φέρει μεταμορφωτικές αλλαγές στην εργασία και την καθημερινότητα. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη ανεβάζει τη χαρά, το κέφι, είναι πιθανό όμως να εκτοξεύει και τον υποκειμενισμό και να δείχνεις αδιαφορία για τις απόψεις των γύρω σου προκαλώντας ζητήματα. Η διασκέδαση και οι δημιουργικές σου δράσεις θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τον εγωισμό.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    1ο δεκαήμερο 

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και η ανάγκη σου για διασκέδαση και επικοινωνία είναι χαρακτηριστική. Το ερωτικό παιχνίδι είναι ο πρωταγωνιστής της εποχής και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν αλλά και σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς δεν θα διστάσεις να μπεις σε παράλληλες καταστάσεις, κάτι που πρέπει να προσέξεις. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι θα είναι διαρκώς στο πρόγραμμα σου. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και αρχίζει μία περίοδος έντονων συζητήσεων σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να λύσεις ζητήματα που απασχολούν ή εκκρεμούν. Συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία είναι πολύ πιθανές. Η διάθεση να καταλάβεις τους γύρω σου είναι έντονη, πρόσεχε μόνο την τάση να οικειοποιείσαι τα προβλήματά τους. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου κλείνει ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών, φιλικών σχέσεων που σε απασχολούν, πρόσεχε μόνο γιατί η ένταση το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

    2οδεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, γιατί οι ανταγωνιστικές διαθέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ατέρμονες συγκρούσεις και να βγουν προβλήματα στην επιφάνεια που δεν μπορείς να λύσεις με ευκολία. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον έντονο εγωισμό και τη διάθεση για κινήσεις κάτω από το τραπέζι, γιατί θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει την ώθηση για μία νέα αρχή σε οικογενειακό επίπεδο, καλό βέβαια είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αποφάσεις σου, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί αυταπάτες και έντονη νευρικότητα που πιθανά να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή τον σύντροφο. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 λειτουργεί ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου, καθώς ανεβάζει το κέφι σου και την διάθεση να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Ένα κοντινό ταξίδι με το ταίρι σου θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

    3οδεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα μπορεί να προκαλέσει ζητήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο σαφής σε αυτά που λες για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Απέφυγε νέες εμπορικές συμφωνίες γιατί το πιθανότερο είναι να μην αποδώσουν αυτά που επιθυμείς. Αναβολές και καθυστερήσεις είναι πιθανές σε μετακινήσεις και ταξίδια. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την εσωτερική δύναμη και το πάθος και μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δημιουργεί τις κατάλληλες ερωτικές συνθήκες για να απογειωθεί η σχέση σου. Ιδιαίτερη διαίσθηση σου δίνει σε νέες συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις και μπορεί να είναι άκρως επιτυχημένες. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη βγάζει στην επιφάνεια τον έντονο συναισθηματισμό και την κατανόηση που έχεις και πιθανά να κληθείς να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν την οικογένεια. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συναλλαγές σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία.

    ΖΥΓΟΣ

    1οδεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 εντείνοντας περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για καλοπέραση και έρωτα. Πολλές μπορεί να είναι οι αγορές για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου, πρόσεχε μόνο γιατί αυτό μπορεί να σε βάλει σε σπατάλες ή σε αγορές που δεν τις χρειάζεσαι και αργότερα θα μετανιώσεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα σου δώσουν ανάσα ανακούφισης και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και η διάθεση για επικοινωνία είναι έντονη. Το κοντινό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί, καθώς επιθυμείς νε επικοινωνήσεις μαζί τους, να συναντηθείς, να συζητήσεις ζητήματα που απασχολούν. Είναι πιθανές οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους ή οι κοντινές αποδράσεις που θα σε ξεκουράσουν. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά την καριέρα και την οικογένεια, καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή και να αποφύγεις τις κόντρες.

    2οδεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η καθημερινότητά σου επιβαρύνεται, επιφορτίζεσαι υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σε αγχώσουν σε εργασιακό επίπεδο και αυτό πιθανά να οδηγήσει σε κόντρες, επικριτικότητα από την πλευρά σου, γκρίνια και άσχημη διάθεση. Εκτόνωσε σε γυμναστική ή σπορ το στρες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επικοινωνία και τις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή, αφού το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη νευρικότητα και θολώνει το τοπίο και πιθανά να οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και σε εργασιακό επίπεδο. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 σε ωθεί να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και αυτό πιθανά να φέρει έξοδα και αγορές που μπορεί να είναι αχρείαστα. Έντονο μπορεί να είναι το πάθος στη σχέση σου, πρόσεξε μόνο την έντονη κτητικότητα που θα φέρει αντιδράσεις.

    3οδεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα σου προκαλεί έντονη εσωστρέφεια και εντείνει τις ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να έχεις, καθώς προβληματίζεσαι πιθανότατα για οικονομικά ζητήματα και αυτό είναι κάτι που σου προκαλεί ένταση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που μπορεί να υπάρχουν, καθώς μπορεί να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, γι’ αυτό σκέψου καλά πως πρέπει να δράσεις. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει με μεγάλο ψυχικό σθένος και αυτό γίνεται εντονότερο σε επίπεδο εργασίας και καθημερινότητας, καθώς δείχνεις να μπορείς να ανταποκριθείς ακούραστα σε ότι έχεις επωμιστεί. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε εξαιρετικές επιλογές και να αλλάξεις ριζικά την ροή της καθημερινότητάς σου. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη ανεβάζει τη διάθεση και κάνει εντονότερη από ποτέ την όρεξη για νέες γνώσεις, σεμινάρια και σπουδές για ότι σε ενδιαφέρει. Ταξιδάκια κοντινά μπορεί να είναι ανάσα δροσιάς για την καθημερινότητα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    1οδεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 02.12 και σε καθιστά πρωταγωνιστή για την επόμενη περίοδο στον ερωτικό τομέα, καθώς τα φώτα στρέφονται πάνω σου όπου και αν βρεθείς και κερδίζεις τους πάντες με το δυναμισμό, την επικοινωνιακή διάθεση, τη διεκδικητικότητά σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, πρόσεξε μόνο την τάση για να επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες αδιαφορώντας για τους άλλους. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων και σχεδιασμών που αφορούν τον οικονομικό τομέα και στο πως θα καταφέρεις να δημιουργήσεις νέους πόρους εισοδήματος. Η υπομονή και η επιμονή που δείχνεις θα σε οδηγήσουν στο να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι που θα φέρει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου κλείνει ζητήματα σε σχέση με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον και αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψύχραιμη σκέψη την όποια κατάσταση.

    2οδεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ξεκάθαρο ότι στρέφεις τη δράση σου σε ότι αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις και μπορείς πια να τις προωθήσεις με μεγαλύτερο δυναμισμό. Η επιθυμία για ερωτικό παιχνίδι είναι έντονη και αυτό θα σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες που πιθανά να σε εξιτάρουν ή σε ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου που θα απογειώσει τη διάθεσή σου. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη καθιστά σημαντική μία νέα αρχή σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις σε οικονομικά ζητήματα, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σου δίνει ξεκάθαρη σκέψη και νευρικότητα και αυταπάτες μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 17.12 ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου, εκτοξεύει τη γοητεία σου και έχεις τώρα την ευκαιρία για να κατακτήσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε συνεργασίες με ικανοποιητικές οικονομικές επιλογές.

    3οδεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου από την πρώτη μέρα του μήνα δεν σου επιτρέπει με ευκολία να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις και μπορεί να γίνεις έντονα εριστικός, υποκειμενικός και απότομος με τους γύρω σου. Καλό είναι ακόμα να μην προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες, καθώς δεν θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό θα σε απογοητεύσει. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος και τον πόθο στον ερωτικό τομέα και έχεις τώρα την δυνατότητα να εκφράσεις τις βαθύτερές σου επιθυμίες στο ταίρι σου, κάτι που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Έντονη μπορεί να είναι η δράση σε δημιουργικό επίπεδο, καθώς η εσωτερική σου δύναμη σε βοηθά να αγγίξεις τους στόχους σου. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να σκεφτείς ψύχραιμα και μεθοδικά για το πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Συζητήσεις και σχέδια για νέους πόρους είναι πολύ πιθανά να υπάρξουν.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    1οδεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και η συναισθηματικότητα ξεχειλίζει. Είναι γεγονός ότι αυτό που έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ είναι δημιουργήσεις ονειρικές συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου και αυτό θα σε οδηγήσει σε στιγμές έντονης τρυφερότητας και ρομαντισμού μακριά από όλους και όλα. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να σου τονίσουν ότι έχεις ανοιχτά μέσα σου ζητήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Τώρα εκφράζεις δυναμικά τις απόψεις σου, καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά τον υποκειμενισμό και την διάθεση να παρεξηγείς πράγματα που δεν σε αφορούν. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με τρίτους και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει ένταση, άγχος, ανασφάλεια. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία την όποια κατάσταση για να κάνεις τις καλύτερες επιλογές για εσένα.

    2ο δεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στην καριέρα σου αυξάνονται και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονο άγχος και απολυτότητα στη σκέψη και στη δράση. Χρησιμοποίησε τη μεθοδικότητα και τη ρεαλιστική σου προσέγγιση και να είσαι βέβαιος ότι θα επιτύχεις ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Η επιθυμία σου για να εξελιχθείς είναι καταλυτική και μπορεί να σε οδηγήσει στην αναγνώριση. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου καθιστά σημαντική μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες που είναι καθοριστικές για εσένα. Πρόσεχε μόνο τη συμπεριφορά σου και αποφάσεις που πιθανά να πάρεις, αφού το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σε αφήνει να έχεις ξεκάθαρη κρίση και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 βγάζει όλο σου τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να προσφέρεις συναίσθημα στο σύντροφό σου. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία.

    3οδεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα εντείνει την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης. Μνήμες από καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο νου και δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις, πρόσεξε γιατί το μυαλό σου μπορεί να ταξιδεύει συνέχεια και να υποπέσεις σε λάθη στις καθημερινές υποχρεώσεις που θα σου στοιχίσουν. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε γεμίζει δυναμισμό και είναι ξεκάθαρο ότι οι κινήσεις που θα κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι τέτοιες που θα οδηγήσουν στην προσωπική σου αναγνώριση. Σημαντικά μπορεί να είναι τα οφέλη σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γενναία αύξηση στο εισόδημά σου. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου με άμεσο τρόπο. Πρόσεχε γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με τους γύρω σου. Νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές και θα κληθείς να πάρεις πιθανά δυναμικές αποφάσεις.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και η ανάγκη σου να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη. Μπορείς να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Καλό είναι επίσης να διαχειριστείς με προσοχή την επαναστατική σου διάθεση, γιατί διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν έντονες διαμάχες με το σύντροφό σου που θα χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σου. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καθώς δείχνεις να σκέφτεσαι περισσότερο ζητήματα και τραύματα του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να εκτονώσεις στη μουσική ή σε όποια καλλιτεχνική δράση σε ενδιαφέρει τη διάθεσή σου, γιατί τα προβλήματα στην καθημερινότητα διαφορετικά δεν θα λείψουν. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονά σου με τον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο το σημαντικότατο θέμα των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να οριστικοποιήσεις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά για εσένα ή να κλείσεις ένα παλιότερο στάδιο της ζωής σου περνώντας στο επόμενο.

    2ο δεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δραστηριοποιήσε έντονα σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου που μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα και να προκαλέσεις συγκρούσεις με τη συμπεριφορά σου. Οι εξορμήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι πιθανές, απόλαυσέ τες. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά το παρελθόν και εκκρεμείς υποθέσεις που μπορεί να έχεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά τις κινήσεις και την διάθεσή σου, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει τον συναισθηματισμό και τις εξιδανικεύσεις και μπορεί να προχωρήσεις σε λύσεις που θα είναι λάθος. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 σου δημιουργεί την ανάγκη της προσωπική σου ελευθερίας μέσα στη σχέση και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει συγκρούσεις με το σύντροφο. Ιδανικό είναι να δραστηριοποιηθείτε από κοινού σε στόχους που σας ενδιαφέρουν.

    3ο δεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία με το φιλικό σου περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ακρινής σε ότι εκφράζεις για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά στόχους που έχεις, προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και να μην γίνεις εριστικός και απαξιωτικός με τους γύρω σου. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε εφοδιάζει με τον κατάλληλο δυναμισμό και το ψυχικό σθένος για να δράσεις σε επικοινωνιακές και εμπορικές συμφωνίες αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς η διαίσθησή σου σε οδηγεί σε νέες γνωριμίες που θα είναι σημαντικές για εσένα. Ο ερωτισμός είναι έντονος στη σχέση σου και μπορείς να εκφράσεις μοναδικά  τις επιθυμίες σου. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη σε βάζει σε μία εσώτερη διαδικασία, κάνοντας εντονότερη από ποτέ τη διάθεση για μοναχικότητα, καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και δεν σε αφήνουν να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 και η ανάγκη για κοινωνική προβολή είναι εμφανής, καθώς αυτό που σε καλύπτει την παρούσα στιγμή είναι να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Πρόσωπα που μπορεί να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό τομέα, μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και να αποτελούν κομβικό σημείο για την προσωπική σου πορεία. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και η όρεξη να επικοινωνήσεις με το φιλικό σου περιβάλλον, να θέσετε από κοινού νέους στόχους και όνειρα, να συζητήσεις μαζί τους για κοινωνικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν είναι γεγονός. Σχέδια και φιλοδοξίες έρχονται στο τραπέζι και μπορείς να λειτουργήσεις καθοριστικά στο να επιτευχθούν. Πιθανές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που επιθυμούν να γίνουν αρωγοί στις προσπάθειες σου. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που πιθανά υπάρχουν από το παρελθόν. Πρόσεξε τις εντάσεις και το παρασκήνιο που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα.

    2ο δεκαήμερο

    Με τον Άρη στους Ιχθύς να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και αυτό να εντείνει την ανασφάλειά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την σπατάλη ή την διάθεση για αποταμίευση γιατί μπορείς να λειτουργήσεις ακραία και στις δύο περιπτώσεις. Βρες ισορροπίες για να αισθανθείς καλύτερα. Το πάθος και ο ερωτισμός εκτοξεύονται σε προσωπικό επίπεδο. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει το έναυσμα για μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός στις αποφάσεις σου, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το άγχος και τις αυταπάτες και μπορεί να οδηγηθείς λάθη που θα στοιχίσουν σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 σε ωθεί στο να ασχοληθείς με την εικόνα σου σε κοινωνικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που να σε βοηθήσουν στους επαγγελματικούς στόχους σου αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

    3ο δεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία σε ότι αφορά την καριέρα και τα πρόσωπα που σχετίζεσαι μέσα σε αυτή. Καλό είναι να αποφύγεις νέα σχέδια ή συζητήσεις, καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουν την εξέλιξη που περιμένεις. Σκέψου καλά ποιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις και περίμενε την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις ότι σχέδιο έχεις θέσει. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα το πάθος και το ερωτισμό σε ερωτικό επίπεδο και μπορείς τώρα να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν τη σχέση σου. Έσοδα ή έξοδα από παρελθούσες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί στο να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα και να εκφράσεις τις ιδέες σου, που μπορεί να είναι πρωτοποριακές και να εντυπωσιάσουν. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές που θα μπουν στο φιλικό σου περιβάλλον και μπορεί να σε βοηθήσουν καταλυτικά για την επίτευξη των στόχων σου.

    ΙΧΘΥΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 02.12 εντείνοντας τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, διασκέδαση, ταξίδια που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα απασχολήσουν την προσωπική σου ζωή και πιθανά να προέρχονται από το εξωτερικό ή να σε ωθήσουν να γνωρίσεις μία νέα κουλτούρα. Πρόσεξε γιατί το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να πάρει επικίνδυνη τροπή, λόγω της διάθεσης που δείχνεις για… παράλληλες καταστάσεις που θα σε εκθέσουν. Στις 13.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και είναι ξεκάθαρο ότι η σκέψη και οι συζητήσεις στρέφονται στην καριέρα και πως θα δρομολογήσεις έτσι τις καταστάσεις ώστε να αναρριχηθείς στο επίπεδο που θέλεις. Καλό είναι βέβαια να περιορίσεις την απολυτότητα και την ακαμψία στη σκέψη και να δράσεις περισσότερο με τη λογική και μεθοδική σου προσέγγιση των πραγμάτων. Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα ερωτικής φύσεως και φιλικών σχέσεων που καλώ είναι να οριστικοποιήσεις. Να θυμάσαι ότι η ένταση μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα.

    2ο δεκαήμερο

    Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε οδηγεί στο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, κυρίως σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ο δυναμισμός και το πάθος σου εντυπωσιάζουν, καλό είναι βέβαια να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό και την επιθυμία επιβολής που δείχνεις για να καταφέρεις να κρατήσεις το καλό κλίμα γύρω σου. Στις 07.12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι προσεκτικός σε όποια απόφαση και αν κληθείς να πάρεις, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα και αυξάνει τη νευρικότητα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε καθοριστικά λάθη που θα σου στοιχίσουν. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 17.12 σε γεμίζει αισιοδοξία, γοητεία και ανάγκη για να φλερτάρεις και δεν θα χάσεις καμία ευκαιρία για να διασκεδάσεις. Οι νέες γνωριμίες που πιθανά να σου αλλάξουν τρόπο σκέψης και φιλοσοφία είναι πιθανές.

    3οδεκαήμερο

    Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από την πρώτη μέρα του μήνα δεν είναι βοηθητικός στο να επικεντρωθείς στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις που έχεις. Είναι έντονη η εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική σου κοσμοθεωρία, τη φιλοσοφία που σε διέπει, σε ότι αφορά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αν αυτός μπορεί να ανταποκριθεί στο πνευματικό επίπεδο που θέλεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος και να σου στοιχίσουν. Στις 17.12 το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει με ενέργεια, βούληση και ψυχικό σθένος να κυνηγήσεις όποια νέα ευκαιρία προκύψει στη ζωή σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Το πάθος και η διαίσθηση μπορεί να φέρουν σημαντική νέα γνωριμία που θα αλλάξει άρδην τους προσωπικούς σου στόχους. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής στον Τοξότη επικεντρώνει τη σκέψη και τις συζητήσεις στην επαγγελματική σου πορεία. Ευθύνες και υποχρεώσεις που πιθανά να κληθείς να αναλάβεις μπορείς να τις διεκπεραιώσεις μοναδικά, καθώς η λογική και ρεαλιστική σου προσέγγιση δίνει τις ορθότερες λύσεις.

    Πηγή: Μηνιαίες προβλέψεις Myastro.gr

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 2 Δεκεμβρίου 2018 ως τις 7 Ιανουαρίου 2019 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ερωτικές προβλέψεις – Δεκέμβριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 5 Ιανουαρίου 2019 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ