• LIFE&STYLE

    «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Τι θα γίνει με τον Ηλία και την Καίτη

    • NewsRoom
    μουρμουρα

    Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο ρόλο του Ηλία και η Κλέλια Ρένεση στο ρόλο της Καίτης στη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»


    Για τις εξελίξεις του νέου κύκλου της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλεθεατής, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μετά τον χωρισμό του Ηλία από την Μαρίνα, στη ζωή του εισέβαλε ο «τυφώνας» Καίτη, ρόλο που ενσαρκώνει η Κλέλια Ρένεση.

    Ο Ηλίας πενθεί για το χωρισμό;

    Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνει ένας χωρισμός. Έχει κι αυτό τα συνεπακόλουθα, όπως η κατάθλιψη. Πιστεύω ότι πολύ έξυπνα οι σεναριογράφοι και οι υπεύθυνοι της σειράς, αντί να προβούν σε μία απλή αντικατάσταση, δημιούργησαν την Καίτη. Πολύ έξυπνα ενορχήστρωσαν το να με θέλει μία γυναίκα κι εγώ να την απορρίπτω διαρκώς.

    Συνεχώς θα έχετε εμπόδια;

    Για να ολοκληρωθεί αυτή η σχέση. Και όταν ολοκληρωθεί, με πολύ αστείο τρόπο, δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει. Θα διαιωνιστεί αυτή η μουρμούρα.

    Έδεσε από την αρχή το… σιρόπι της υποκριτικής με την Κλέλια;

    Από την πρώτη στιγμή. Υπάρχει ένας κώδικας υποκριτικής. Ενιαία αισθητική για το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα επεισόδια και, ειλικρινά, το έχω χαρεί πολύ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Γαρυφαλλιά αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το GNTM

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλειος Κωστέτσος: «Μπορώ να ζήσω και χωρίς σεξ, αλλά όχι χωρίς παγωτό»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Ήμουν εξαρτημένος από το αλκοόλ και τις ουσίες» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ