• LIFE&STYLE

    Μικ Τζάγκερ: Φαγητό, κουβέντα και γέλια σε ταβέρνα της Τήνου! (pics)

    • NewsRoom
    Mick Jagger

    Mick Jagger


    Όπως πολλοί celebrities, έτσι και ο Μικ Τζάγκερ , ο γερόλυκος της ροκ, επέλεξε τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές του διακοπές!

    Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το βράδυ της Τετάρτης ο Μικ Τζάγκερ εθεάθη σε ταβέρνα ενός ορεινού χωριού της Τήνου, μαζί με μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων ήταν ο ανιψιός του μεγάλου Βρετανού ζωγράφου Λούσιαν Φρόιντ, αλλά και η σύντροφός του.

    Ο τραγουδιστής δεν πέρασε απαρατήρητος, με τις παρέες των άλλων τραπεζιών και τους θαμώνες του μαγαζιού να είναι ενθουσιασμένοι, να τον πλησιάζουν και να του μιλούν. Ο ίδιος υπήρξε πολύ ευγενικός, προσιτός και επικοινωνιακός!

    Έπειτα, ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του έφυγαν, ενώ φημολογείται ότι πέρασαν το βράδυ σε σπίτι φίλου του στην περιοχή του Τριαντάρου. Οι διακοπές του, όμως, δεν τελειώνουν εδώ!

    Η παρέα αναχώρησε από το νησί την Πέμπτη, με προορισμό την Αντίπαρο. Ένας Έλληνας επιχειρηματίας του Λονδίνου και φίλος του τραγουδιστή, πρόκειται να τους φιλοξενήσει.

    Ποια είναι η σύντροφος του Τζάγκερ;

    Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία χρόνια ο Τζάγκερ διατηρεί σχέση με τη μπαλαρίνα Μελανί Χάμρικ, ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα γιο. Πρόκειται για το πρώτο παιδί της 31χρονης Χάμρικ και το πέμπτο του 75χρονου Τζάγκερ!

    Πηγή: iefimerida.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτή την ηθοποιό στη φωτογραφία; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραμόνα Βλαντή: «Έχω φτιάξει το στήθος μου, γιατί δεν είχα σχεδόν καθόλου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος το Big Bang Theory μετά από 12 χρόνια – Ράκος η Kaley Cuoco



    ΣΧΟΛΙΑ