• LIFE&STYLE

    Στείλτε μία selfie και θα σας φτιάξουν το τέλειο… 3D αγαλματίδιο!

    • NewsRoom


    H επιχείρηση Firebox έχει παρουσιάσει  μια υπηρεσία, το Nudee που δημιουργεί την απόλυτη selfie – 3D. Η υπηρεσία αυτή χρησιμοποιεί καποια φουτουριστικά στοιχεία 3D τεχνολογίας για να φτιάχνει κάθε λεπτομέρεια από το ανθρώπινο κεφάλι και το τοποθετεί σε έξι διαφορετικού τύπου γυμνά σώματα.

    Απλά στείλτε  δύο κορυφαίες φωτογραφίες με καλή ανάλυση  και   ποιότητα. Στη μια φωτογραφία θα κοιτάτε μπροστά  και στην άλλη στο πλάι. Το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσετε ανέρχεται   στις  213,09 λίρες και σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα λάβετε ένα 7,8 ιντσών ειδώλο που έχει το πρόσωπό σας τοποθετηθεί σε αυτό.

    bodies.3

    Υπάρχουν τρία διαφορετικά μοντέλα τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες, που κυμαίνονται από σώματα με καμπύλες , σε μυϊκά και αδύνατα και αυτό επιτρέπει στους πελάτες να βρουν την τέλεια εφαρμογή τους.

    Όταν επιλέγετε μια εικόνα, το Firebox, λέει, «Έχετε ένα υπέροχο σώμα, αλλά δεν χρειάζεται να το δούμε».

    «Απλά το κεφάλι σας παρακαλώ – μία φωτογραφία από το μέτωπο και μία από την πλευρά της.»

    photo

    Διαλέξτε μια φωτογραφία που δείχνει ολόκληρο το κεφάλι σας, συμπεριλαμβανομένων των μαλλιών σας, αλλά κρατήστε τα μαλλιά σας πίσω από το πρόσωπό σας, τα μάτια πάνω  και το μέτωπο κάτω.

    Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε την ίδια έκφραση, τόσο για τις εικόνες μπροστά και πλάγια όψη και να κρατήσετε τα χείλη σας κλειστά – να μην φαίνονται δόντια ή αμυγδαλές.

    Εάν χρησιμοποιείτε ψηφιακές φωτογραφίες, το Firebox συνιστά το πρόσωπό σας να είναι τουλάχιστον 700 pixels ύψος και να τα στείλετε σαν αρχεία JPEG, να μην είναι μεγαλύτερο από 1.5MB. Η εταιρεία προτείνει για τη λήψη των φωτογραφιών να γίνεται σε λευκό φόντο, χωρίς γυαλιά και αν έχετε μακριά μαλλιά, μπορεί να κοπoύν λίγο στη φωτογραφία. Και σημειώνει ότι η δημιουργία θα είναι το ίδιο χρώμα με το δέρμα σας στην εικόνα, έτσι ώστε να επιλέξετε τις φωτογραφίες σας αναλόγως.

     



    ΣΧΟΛΙΑ