• LIFE&STYLE

    Μέρι Κέιτ Όλσεν: Κινδυνεύει να χάσει σπίτι και περιουσία μετά το χωρισμό από τον Σαρκοζί


    Χωρίς στέγη κινδυνεύει να βρεθεί εν μέσω της πανδημίας η Μέρι Κέιτ Όλσεν, καθώς ο Ολιβιέ Σαρκοζί την πετάει έξω από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, μετά την οριστική ρήξη στο γάμο τους.

    Ήταν στις 17 Απριλίου, όταν η Μέρι Κέιτ Όλσεν έκανε την πρώτη απόπειρα να υποβάλλει τα απαραίτητα έγγραφα για το διαζύγιο, όμως εξαιτίας της πανδημίας την ενημέρωσαν πως τα δικαστήρια της πόλης δεν δέχονται αιτήσεις διαζυγίου.

    Το «τελεσίγραφο» του συζύγου της και ετεροθαλή αδελφό του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με το οποίο η Μέρι Κέιτ Όλσεν έχει μέχρι τις 18 Μαΐου να αδειάσει το διαμέρισμά τους και να μετακομίσει, ανάγκασε την ηθοποιό να ζητήσει «έκτακτη» έκδοση διαζυγίου από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

    Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του TMZ, το αίτημα της Όλσεν απορρίφθηκε, καθώς δεν κρίθηκε απαραίτητο.

    Μάλιστα, εκπρόσωπος των δικαστηρίων της Νέας Υόρκης Λουσιάν Τσάφλεν δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό People πως ένας ανώτατος δικαστής της Νέας Υόρκης «αποφάσισε ότι δεν είναι απαραίτητο, επομένως δεν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση διαζυγίου επί του παρόντος».

    Παρ’ όλα αυτά, η ηθοποιός, μετά από 5 χρόνια γάμου, καλείται να μετακομίσει, αφού ο Σαρκοζί τερμάτισε τη μίσθωση του σπιτιού τους στη Νέα Υόρκη, χωρίς την συγκατάθεση της ίδιας.

    Από την μεριά της, η Όλσεν υποστηρίζει ότι αδυνατεί να βρει νέα κατοικία στη Νέα Υόρκη, όπου η πανδημία «καλπάζει» και πλήττεται βαρύτατα.

    Ο γάμος του πρώην ζευγαριού κράτησε πέντε χρόνια, ενώ οι δυο τους παρά την μεταξύ τους διαφορά ηλικίας των 17 ετών, διατηρούσαν σχέση από το 2012.

    Μέρι Κέιτ Όλσεν και Νικολά Σαρκοζί

    Πηγή των καυγάδων τους η στάση τους απέναντι στην εργασία. Η 33χρονη ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας αφιέρωνε πολλές ώρες στη δουλειά της, ενώ ο 50χρονος Γάλλος τραπεζίτης την ήθελε «περισσότερο διαθέσιμη».

    Κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού δήλωσε στο People ότι «Έχει εστιάσει αποκλειστικά στην καριέρα της, ενώ αυτός είναι πολύ Γάλλος και ήθελε η σύζυγός του να είναι περισσότερο διαθέσιμη. Δεν μπορείς να ελέγξεις ένα κορίτσι που θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος από τότε που ήταν 20 ετών».

    Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γάμος τους άρχισε να καταρρέει έξι μήνες πριν ο νέος ιός «χτυπήσει» τον πλανήτη.

    Τι ανέφερε η έκτακτη αίτηση διαζυγίου:

    «Αυτή η αίτηση κατατίθεται ως επείγουσα επειδή ο σύζυγός μου περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας τη Δευτέρα, 18 Μαίου 2020, την ώρα που στην Νέα Υόρκη έχουν παγώσει τα πάντα λόγω της Covid-19».

    H σχεδιάστρια μόδας αναφέρει επίσης ότι προσπάθησε να προσεγγίσει τον δικηγόρο του Σαρκοζί και τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, ικετεύοντάς τους να την αφήσουν να μείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Μαΐου.

    «Με τρομοκρατεί η ιδέα ότι ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι όπου ζήσαμε μαζί. Εάν τα καταφέρει, όχι μόνο θα χάσω το σπίτι μου, αλλά κινδυνεύω να χάσω και προσωπική μου περιουσία».

    Η Όλσεν -που μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Άσλεϊ Όλσεν, διαθέτουν περιουσία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων- ζητά να της επιτραπεί η συνεχιζόμενη χρήση του μεγάλου σπιτιού του ζευγαριού στο Μπριτζχάμπτον, του κύριου διαμερίσματός τους στο Γκράμερσι και ενός άλλου χώρου στην 49η Λεωφόρο.

    Επίσης ζητά να ισχύσουν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου και ο Σαρκοζί να συνεχίζει να καλύπτει την ιατροφαρμακευτικής της περίθαλψη.



    ΣΧΟΛΙΑ