• MEN

    Σχέσεις: 7 ύποπτα σημάδια για πιθανή απιστία

    απιστία


    Η απιστία δεν είναι πάντοτε εμφανής και δεν σημαίνει, βέβαια, πως θα πρέπει να υποκύψουμε σε ένα “κυνήγι μαγισσών” ώστε να βρούμε αποδείξεις και ντοκουμέντα. Ωστόσο, στην περίπτωση που υποψιάζεστε κάτι τέτοιο, υπάρχουν μερικά σημάδια που είναι εμφανή στην καθημερινότητα και που μπορεί να αποτελούν ενδείξεις μιας πιθανής κατάστασης απιστίας.

    Τα σημάδια αυτά ίσως να δηλώνουν ότι ο/η σύντροφός σας έχει αρχίσει να αναπτύσσει ερωτικά συναισθήματα για ένα άνθρωπο. Δηλαδή, δεν αναφερόμαστε μόνο στη σωματική επαφή του/ης συντρόφου σας με κάποιο άλλο άτομο, αλλά ακόμη και για την ύπαρξη μιας ρομαντικής διάθεσης προς ένα πρόσωπο.

    Στο βιβλίο της “Chatting or Cheating” (2012), η σύμβουλος γάμου και οικογενειακή θεραπεύτρια Sheri Meyers περιγράφει μερικούς βασικούς δείκτες. Να θυμάστε πως αν τα παρακάτω σημάδια ισχύουν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το άλλο σας μισό έχει απιστήσει.

    1. Ξοδεύει περισσότερο χρόνο στον υπολογιστή και το κινητό
    Ίσως να “τρομάζει” όταν μπαίνετε ξαφνικά στο δωμάτιο ή να διώχνει κατευθείαν μακριά το κινητό.

    2. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο μόνος/η
    Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, εκτός αν συμβεί ξαφνικά και χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

    3. Όταν τσακώνεστε, έχει μία τάση προς το να λήξει τη σχέση σας
    “Σε γενικές γραμμές”, γράφει η Meyers, “φαίνονται υπερβολικά αρνητικοί για τη σχέση σας αντί να ενδιαφέρονται για το πώς θα προσπαθήσετε να τη διορθώσετε”.

    4. Φτιάχνεται και στολίζεται υπερβολικά όταν φεύγει από το σπίτι
    Και πάλι σχετίζεται με το αν αυτό έγινε ξαφνικά. Αν ο/η σύντροφός σας ήταν πάντοτε έτσι και είχε τέτοιες συνήθειες, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

    5. Αρνητική κριτική για την εμφάνιση ή την συμπεριφορά σας
    Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν σας έχει σε τόσο μεγάλη εκτίμηση πια. Η Meyers λέει ότι ο σύντροφός σας μπορεί να ξεκινήσει να επικρίνει τα πράγματα για εσάς που κάποτε θεωρούσε ελκυστικά.

    6. Το σεξουαλικό ενδιαφέρον και πάθος του/της έχει αλλάξει
    Από τη μία πλευρά, γράφει η Meyers, “μπορεί να φανεί ότι ο σύντροφός σας είναι λιγότερο ερωτικός, στοργικός ή οικείος μαζί σας και, από την άλλη πλευρά, ο σύντροφός σας μπορεί ξαφνικά να φαίνεται πιο σεξουαλικός ή να θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στο κρεβάτι. Και οι δύο καταστάσεις μπορεί να είναι προειδοποιητικές ενδείξεις ότι εμπλέκονται σε κάποιον άλλο.”

    7. Το ένστικτό σας μπορεί να λέει πως υπάρχει κάτι ερωτικό με κάποια/ο φίλη/ο.
    Είτε αλλάζουν τον τρόπο που ενεργούν κάθε φορά που το άλλο πρόσωπο είναι γύρω ή μπορεί να το επικρίνουν για να νομίζετε ότι αυτός ο τύπος ατόμου δεν θα τους ενδιέφερε ποτέ.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ