• MEN

    Οι 5 κορυφαίες φαντασιώσεις των γυναικών

    • NewsRoom
    σεξ


    Τις περισσότερες φορές γίνεται λόγος για τις αντρικές φαντασιώσεις, τη συχνότητα και το περιεχόμενό τους, αλλά κυρίως για το πόσο πικάντικες είναι.

    Οι γυναίκες έχουν εξίσου αισθησιακές φαντασιώσεις και ξέρουμε πολύ καλά πως όταν κάτι τους καρφωθεί στο μυαλό, δεν το ξεχνούν με τίποτα, παρόλο που είναι πιο ενδόμυχες και σπάνια θα λεχθούν χωρίς να συνοδευτούν από ένα ντροπαλό χαμόγελο.

    Όπως και να ‘χει, οι φαντασιώσεις είτε προέρχονται από άντρα είτε από γυναίκα, ανανεώνουν την ερωτική σχέση και τονώνουν την πράξη του σεξ. Όσο περνά ο καιρός, οι γυναίκες απενεχοποιούνται σχετικά με τις φαντασιώσεις τους και τις εκφράζουν ολοένα και περισσότερο.

    Αν, ως ζευγάρι, θεωρείτε ότι η σεξουαλική σας σχέση έχει γίνει μονότονη και έχει μπει σε ένα καλούπι , τότε δοκιμάστε κάτι από τα παρακάτω και σίγουρα θα της αρέσει.

    σεξ

    1. Lolita:
    Οι γυναίκες έχουν μία τάση να έλκονται από άντρες μεγαλύτερης ηλικίας και η ιστορία (αλλά και οι τέχνες!) το έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές. Το σοφιστικέ ύφος, η σοβαρότητα ενός ώριμου άντρα και το δίπτυχο “δάσκαλος-μαθήτρια”, περιτριγυρίζουν πάντα τη σκέψη των γυναικών.

    2. Η γυναίκα ως κυρίαρχος:
    Πολλές γυναίκες θέλουν τον άντρα να είναι θύμα τους στο κρεβάτι. Να κατέχουν οι ίδιες τα ηνία, να διατάζουν, να κάνουν ό,τι θέλουν και να τις υπακούν. Συχνά, η φαντασίωση αυτή συνοδεύεται από τα απαραίτητα αξεσουάρ και, φυσικά, από την αίσθηση της απόλυτης εξουσίας και κυριαρχίας.

    3. Τρίο:
    Μερικές φαντασιώνονται τρίο με γυναίκα, άλλες με άντρα. Σε αυτό το σημείο, όμως, και ειδικά στην περίπτωση δεύτερης γυναίκας, θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην λαμβάνει περισσότερη προσοχή από την ίδια. Παρόλο που αποτελεί φαντασίωση, στην πράξη αλλάζουν λίγο τα πράγματα, οπότε χρειάζεται μεγάλη συζήτηση.

    4. Ρόλοι:
    Μπορείτε να υποδυθείτε ρόλους από ταινίες, τον James Bond, τον Batman ή φυσικά τον Mr. Grey από τις “50 αποχρώσεις του γκρι” που έχει κάνει όλες τις γυναίκες να παραλληρούν. Επίσης, μπορείτε απλώς να υιοθετήσετε κάποια ιδιότητα, παίρνοντας ιδέες από επαγγέλματα.

    5. Ο μυστήριος άγνωστος:
    Το να προσποιηθείτε ότι δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας, είναι κάτι πάρα πολύ σεξ και συνάμα αισθησιακό. Ο μυστήριος άγνωστος, που γνωρίζει κάπου τυχαία και την παρασέρνει σε ένα ερωτικό παιχνίδι γεμάτο φαντασία, θα την τρελάνει.

     



    ΣΧΟΛΙΑ