• MEN

    Video games: Οι φανατικοί παίκτες είναι καλύτεροι στο σεξ

    video games


    Υπάρχει η φήμη πως οι φανατικοί παίκτες των video games είναι εντελώς “κολλημένοι” με τα παιχνίδια αυτά, κλείνονται στο σπίτι με τις ώρες και παίζουν ασταμάτητα, δεν έχουν ιδιαίτερη κοινωνική ζωή και πως είναι σχετικά…αντι-ερωτικοί. Θεωρείται ότι έχουν προβλήματα στον ερωτικό τομέα, καθώς οι γυναίκες προτιμούν τους εξωστρεφείς άντρες.

    Μια έρευνα, όμως, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και τις φήμες, με αποτελέσματα που ευνοούν τους φανατικούς video games παίκτες! Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο “Journal of Sexual Medicine”, κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι άντρες που παίζουν συχνά ηλεκτρονικά παιχνίδια αντέχουν περισσότερη ώρα στο κρεβάτι.

    vi

    Στην έρευνα εξετάστηκε η ερωτική ζωή 600 αντρών, ηλικίας 18 έως 50 ετών, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτηματολόγια που σχετίζονταν τόσο με τις συνήθειές τους ως προς τα video games, όσο και με τη στυτική τους ικανότητα. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως όσοι παίζουν τουλάχιστον μια ώρα καθημερινά video games, έχουν πολύ μικρές πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης.

    Υπήρξε, όμως, και μια δυσάρεστη διαπίστωση, κατά την οποία οι άντρες που παίζουν μανιωδώς βιντεοπαιχνίδια απολαμβάνουν λιγότερο το σεξ. Επομένως, παρόλο που αντέχουν περισσότερο στο κρεβάτι, το ευχαριστιούνται σε πολύ μικρότερο βαθμό σε σχέση με αυτούς που δεν παίζουν video games καθημερινά.

    Άλλοι προτιμούν να πυροβολούν ζόμπι στον ψηφιακό κόσμο και άλλοι να έχουν επαφή με το γυναικείο σώμα στην πραγματική ζωή.



    ΣΧΟΛΙΑ