• MEN

    Η επιστήμη βρήκε τον τρόπο για να “κλέψεις” τη γυναίκα κάποιου άλλου

    • NewsRoom


    Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια περίεργη έρευνα και για ένα θέμα, με το οποίο η επιστήμη δεν συνηθίζει να καταπιάνεται!

    Ίσως δεν πρέπει να το εκλάβουμε ως συμβουλή από την επιστήμη προς τους άντρες, αλλά ως μια έρευνα που ήθελε να λάβει μερικές “εγκυκλοπαιδικές” γνώσεις! Η αλήθεια, όμως, είναι, πως σίγουρα μια τέτοια θεματική έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

    Οι επιστήμονες, λοιπόν, αποφάσισαν να διενεργήσουν αυτή την έρευνα και να βρουν τον τρόπο, με τον οποίο μπορεί κάποιος άντρας να “μπει” ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και να “κλέψει” – ας το πούμε έτσι – τη γυναίκα και να τη “ρίξουν” στο δικό τους κρεβάτι.

    Για να βρουν τη λύση, οι επιστήμονες James Moran και Joel Wade του πανεπιστημίου Bucknell, στην Pennsylvania, μελέτησαν όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άντρας για να προσελκύσει μια δεσμευμένη γυναίκα.

    Συμμετέχοντες της έρευνας ήταν οι φοιτητές του πανεπιστημίου και συγκεκριμένα μελετήθηκαν 168 άντρες και 280 γυναίκες. Τους έκαναν ερωτήσεις για διάφορα πράγματα, αλλά το βασικό ερώτημα ήταν: Τι θα έκανες για να σε προσέξει κάποιος ή κάποια που είναι δεσμευμένος/η;

    O Bucknell, ο ένας εκ των δύο ψυχολόγων, αναφέρει συγκεκριμένα: “Θέλαμε αρχικά να δούμε αν μπορεί να σχηματιστεί ένας κατάλογος από όλες εκείνες τις συμπεριφορές που οδηγούν σε απιστία. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους και θέλαμε να κατανοήσουμε ακριβώς τις συμπεριφορές τους, όταν ένα τρίτο πρόσωπο εισέρχεται στις σχέσεις τους και μέχρι αυτό να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Σε σημείο που θα κοιμηθούν μαζί του, τουλάχιστον μια φορά”.

    Τα ευρήματα έδειξαν πως οι άντρες επιλέγουν τον απλό, εύκολο και όχι τόσο όμορφο, η αλήθεια είναι, τρόπο για να το κάνουν αυτό. Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι προτιμούν να μεθύσουν μια κοπέλα, να της στέλνουν μηνύματα, να λένε άσχημα πράγματα για τον σύντροφό της, ακόμη και να χορέψουν μαζί της.

    Οι γυναίκες, πάντως, δήλωσαν πως με όλα αυτά δεν θα ένιωθαν κολακευμένες ή γοητευμένες. Ίσα ίσα. Θα προτιμούσαν έναν ευγενικό και πρόθυμο τρόπο, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως θα έκαναν κάτι μαζί του, μιας και έχουν κάποιον άλλον σύντροφο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος έχει μειώσει το σεξ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4+1 λάθη των αντρών στα προκαταρκτικά που δεν αρέσουν στις γυναίκες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες πάνω στους άντρες;



    ΣΧΟΛΙΑ