• LIFE&STYLE

    Melania Trump- Πόσο καυτή είναι τελικά η επίδοξη πρώτη κυρία των Η.Π.Α; (+pics)

    • NewsRoom
    melania


    Πιθανότατα θα γίνει η πρώτη κυρία που έχει φωτογραφηθεί γυμνή. Το 2000 η Melania Trump, σύζυγος του υποψήφιου προέδρου της Αμερικής, Donald Trump, είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό GQ σε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση. Η τότε κοπέλα του Trump είχε χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό του Boeing 727 και φορώντας χειροπέδες, διαμάντια και κρατώντας ένα πιστόλι χρωμίου, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Antoine Verglas.

    melania trump

    Έξι χρόνια μετά, η Melania χαίρεται την απόκτηση του πρώτου της παιδιού, τον μικρό Barron. Ο μικρός “Donald” όπως τον φώναζε χαϊδευτικά η μητέρα, συνηθίζει να περνάει αρκετό χρόνο με τον πατέρα του, παίζοντας golf μαζί του και φορώντας κοστούμι και γραβάτα.

    melania trump

    Η όμορφη Melania γεννήθηκε το 1970, ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling μόλις σε ηλικία 16 ετών. Η Σλοβένα καλλονή περνούσε τον ελεύθερο της χρόνο κυρίως σε επαγγελματικά ταξίδια μεταξύ Παρίσι, Μιλάνο και Νέα Υόρκη.

    melania trump

    melania trump 3

    melania trump 4

    melania trump 2

    Η Melania γνώρισε τον Donald σε ένα party του Fashion Week της Νέας Υόρκης. Η σχέση τους κρατήθηκε μυστική μέχρι το 1999, ενώ αρραβωνιάστηκαν το 2004.

    melania trump

    Έχοντας γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο, η Melania μιλάει άπταιστα 5 γλώσσες: Σλοβένικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Σέρβικα και Γερμανικά.

    melania trump

    Τον Φεβρουάριο του 2010, η Melania Trump ανακοίνωσε την δημιουργία της νέας συλλογής κοσμημάτων της ‘Melania Timepieces & Jewelry’. Η συγκεκριμένη συλλογή έγινε sold out μέσα σε μόλις 45 λεπτά.

    melania trump

    Σε ερώτηση μάλιστα των New York Times για το αν θα υποστήριζε τον άντρα της σαν πρόεδρο των Η.Π.Α απάντησε θετικά δηλώνοντας “θα είμαι πολύ παραδοσιακή, σαν την Betty Ford και τη Jackie Kennedy. Θα τον στήριζα.”

    Ο Donald Trump παντρεύτηκε την Melania τον Ιανουάριο του 2005 σε, ένα πέντε εκατομμυρίων δολαρίων, νυφικό, δημιουργία του οίκοι Dior, η οποία κόστισε στον διάσημο επιχειρηματία 125,000 δολ.

    melania trump

    Η Melania Trump είναι πλέον 45 χρονών, μόλις 7 χρόνια μεγάλυτερη από τον πρώτο γιο του Donald Trump. Ακόμη η ίδια έγινε θετή μαμά και στα άλλα 3 παιδιά του Donald, τους Eric, Ivanka και Tiffany.

    melania trump

    Παρόλο που ο υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου, είναι γνωστός για τις κάπως παραδοσιακές αντιλήψεις τους, ωστόσο φαίνεται πως στην υπόθεση της Melania έχει κάνει μια μικρή εξαίρεση, ξεχνώντας το μάλλον άτακτο παρελθόν της συζύγου του.

    melania

    melania

    melania

    melania

    melania 5

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/mikonos-report-h-shakira-ke-parti-tis-louis-vuitton/66129

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/giati-michelle-obama-den-tha-katevi-pote-gia-proedros-se-antithesi-ti-hillary-video/64016

     



    ΣΧΟΛΙΑ