ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την περιοδεία της στα ελληνικά νησιά συνεχίζει η Μέι Μασκ, μητέρα του δισεκατομμυριούχου και ιδρυτή της Tesla, Έλον Μασκ.
Μετά τη Σαντορίνη, το πρώην μοντέλο βρέθηκε στην Ύδρα.
«Γεια σου Ύδρα, Ελλάδα. Πέρασα μια υπέροχη μέρα εξερευνώντας αυτό το όμορφο νησί. Ευχαριστώ» έγραψε ενθουσιασμένη η Μέι Μασκ σε ανάρτησή της στο Twitter.
Πόζαρε δίπλα στον εμβληματικό «ήλιο» του καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς, ενώ τη γοήτευσε και ένα… γατάκι του νησιού το οποίο και απαθανάτισε.
Δείτε το tweet:
Hello #Hydra ?? #Greece
I spent a wonderful day exploring this beautiful island. Thank you @caaspeakers @GoldenYachts #AWomanmakesAPlan ?
#ItsGreatToBe75 ??? pic.twitter.com/kgZdL5UE8w— Maye Musk (@mayemusk) May 7, 2023
Την ίδια ώρα ο Έλον Μασκ βρίσκεται στο Μαϊάμι, όπου το Σάββατο έκανε βόλτες στα πάντοκ της F1 μαζί με τον, επίσης, δισεκατομμυριούχο και ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος.
Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε:



Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεφέλη Λιβιεράτου: Σε σχέση με γιο γνωστού εφοπλιστή (pics)
- Άνοιξε short θέση η Qube Research & Technologies στον ΑΔΜΗΕ
- Βανς: Το Ιράν δέχτηκε να το επισκεφθούν επιθεωρητές του ΙΑΕΑ – Τα Στενά του Ορμούζ θα μείνουν ανοιχτά
- Παπασταύρου από Υλίκη: Συνεργασία με ΕΥΔΑΠ και Περιφέρεια για την άρδευση του Κωπαϊδικού Πεδίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.