ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την περιοδεία της στα ελληνικά νησιά συνεχίζει η Μέι Μασκ, μητέρα του δισεκατομμυριούχου και ιδρυτή της Tesla, Έλον Μασκ.
Μετά τη Σαντορίνη, το πρώην μοντέλο βρέθηκε στην Ύδρα.
«Γεια σου Ύδρα, Ελλάδα. Πέρασα μια υπέροχη μέρα εξερευνώντας αυτό το όμορφο νησί. Ευχαριστώ» έγραψε ενθουσιασμένη η Μέι Μασκ σε ανάρτησή της στο Twitter.
Πόζαρε δίπλα στον εμβληματικό «ήλιο» του καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς, ενώ τη γοήτευσε και ένα… γατάκι του νησιού το οποίο και απαθανάτισε.
Δείτε το tweet:
Hello #Hydra ?? #Greece
I spent a wonderful day exploring this beautiful island. Thank you @caaspeakers @GoldenYachts #AWomanmakesAPlan ?
#ItsGreatToBe75 ??? pic.twitter.com/kgZdL5UE8w— Maye Musk (@mayemusk) May 7, 2023
Την ίδια ώρα ο Έλον Μασκ βρίσκεται στο Μαϊάμι, όπου το Σάββατο έκανε βόλτες στα πάντοκ της F1 μαζί με τον, επίσης, δισεκατομμυριούχο και ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος.
Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε:



Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία: Προειδοποίηση για «θεραπείες» που απειλούν την όραση – Τι λέει για ιριδοδιάγνωση και «ασκήσεις» ματιών
- «Στον πάγο» οι γεννήσεις το α’ εξάμηνο του 2026 – Πόσα παιδιά γεννήθηκαν
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Λιμογάρδι Φθιώτιδας – Κινητοποιήθηκαν δυο αεροσκάφη
- Παύλος Μαρινάκης: Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην ΕΕ σε ρυθμό αύξησης των θέσεων απασχόλησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.