• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Πρωταγωνιστής ο Άρτσι στην χριστουγεννιάτικη κάρτα των Σάσσεξ

    • NewsRoom

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι


    Την πιο γλυκιά και τρυφερή χριστουγεννιάτικη κάρτα δημιούργησαν φέτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γιο τους, Άρτσι.

    Παρά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν αναφορικά με τον τίτλο του βασιλικού ζευγαριού, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ δημοσίευσαν με τη σειρά τους τη δική τους οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα, μία παράδοση που τιμούν κάθε χρόνο όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

    Με τον 8 μηνών Άρτσι να πρωταγωνιστεί στο κέντρο της φωτογραφίας και τους γονείς του να χαμογελούν πίσω του, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η ασπρόμαυρη κάρτα των Σάσσεξ σίγουρα κλέβει την παράσταση.

    Η Μέγκαν φοράει ένα σικ, αλλά απλό πλεκτό πουλόβερ με μαύρο παντελόνι, ενώ ο Χάρι το χαρακτηριστικό άσπρο πουκάμισο, που μας έχει συνηθίσει.

    Την χαριτωμένη φωτογραφία τράβηξε η ηθοποιός και φωτογράφος, Janina Gavankar, η οποία είναι στενή φίλη της Δούκισσας.

    Φέτος, η Μέγκαν και ο Χάρι αποφάσισαν να στείλουν ψηφιακές κάρτες, καθώς είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το παγκόσμιο κίνημα για την προστασία του περιβάλλοντος.

    Πηγή του bazaar.com αναφέρει ότι η ηλεκτρονική αυτή κάρτα στάλθηκε σε φίλους, συγγενείς, καθώς και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις οποίες στηρίζει το βασιλικό ζευγάρι.

    Πρόκειται για τα πρώτα Χριστούγεννα που γιορτάζουν η Μέγκαν και ο Χάρι με τον 8 μηνών γιο τους, γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστά για εκείνους.

    Η οικογένεια του Χάρι θα γιορτάσει φέτος χωριστά από την βασιλική οικογένεια, σε μυστική τοποθεσία στον Καναδά. Ο λόγος που δεν αποκαλύπτουν το ακριβές μέρος είναι προφανώς για να προστατέψουν την ιδιωτικότητά τους και να περάσουν τις γιορτές μακριά από τους παπαράτσι και τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.



    ΣΧΟΛΙΑ