• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ- πρίγκιπας Χάρι: Είδαμε σε ποιον μοιάζει ο μικρός Άρτσι

    • NewsRoom
    αρτσι μεεγξαν χαρι

    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και ο μικρός Άρτσι


    Επίσημη εμφάνιση έκανε για πρώτη φορά ο μικρός Άρτσι, το τελευταίο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που ήρθε στον κόσμο, γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

    Ο μικρός Άρτσι, που συνοδεύει τους γονείς του στην βασιλική τους περιοδεία στην Αφρική, εμφανίστηκε για πρώτη φορά να απολαμβάνει την αγκαλιά της μητέρας του σε ένα στιγμιότυπο, το οποίο μπορούσαν να καταγράψουν οι κάμερες.

    Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι τώρα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν κάνει φανερή την επιθυμία τους να κρατήσουν τον μικρό Άρτσι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και το φωτογραφικό υλικό που τον απεικόνιζε ήταν εξαιρετικά περιορισμένο και δεν άφηνε περιθώρια για εκτιμήσεις, σχετικά με την ακριβή φυσιογνωμία του και, φυσικά, με το σε ποιον τελικά μοιάζει.

    Μάλιστα, οι ενέργειες του βασιλικού ζευγαριού προκειμένου να μην εκθέτει το νέο μέλος στη δημοσιότητα είχαν προκαλέσει οξύτατες αντιδράσεις στους Βρετανούς, αλλά και γενικότερα στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, που θεώρησαν ότι θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την εικόνα του βασιλικού βρέφους.
    Ο κληρικός και βραβευμένος με νόμπελ Ειρήνης, Ντέσμοντ Τούτου με τη σύζυγό του και η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι και ο μικρός Άρτσι

    Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ σε χώρες της Αφρικής, πραγματοποίησαν μια συνάντηση με τον κληρικό και βραβευμένο με νόμπελ Ειρήνης, Ντέσμοντ Τούτου. Στην επίσκεψη αυτή συμμετείχε και ο μόλις 4 μηνών Άρτσι, ο οποίος ήταν όλη την ώρα στην αγκαλιά της μητέρας του.

    Μετά το πέρας της επίσκεψης, μάλιστα, το πριγκιπικό ζευγάρι ανήρτησε ένα βίντεο, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το οποίο απεικονίζει το βασιλικό βρέφος. Στην λεζάντα του βίντεο, το ζευγάρι έγραψε «Ο «Arch συναντά τον Archie!», θέλοντας να κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα του βασιλικού μωρού και τη λέξη Archbishop.

    Στο βίντεο, πάντως, ο μικρός Άρτσι να βρίσκεται στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ και χαμογελά, την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι του κάνει νάζια.

    Σε ποιον μοιάζει ο μικρός Άρτσι;

    Από τα νέα πλάνα του 4 μηνών Άρτσι, που δείχνουν πλέον καθαρά την εικόνα του βασιλικού βρέφους είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο μικρός μοιάζει πολύ στον πατέρα του, πρίγκιπα Χάρι, αφού έχει τόσο τα ανοιχτά του χρώματα, όσο και τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν να μοιάζει πολύ στον Χάρι. Στην μητέρα του, από την άλλη, φαίνεται ότι δεν μοιάζει καθόλου.

    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και ο μικρός Άρτσι

    Η βασιλική περιοδεία του πριγκιπικού ζευγαριού στην Αφρική θα κρατήσει 10 ημέρες συνολικά, ενώ τα φωτογραφικά φλας ακολουθούν στενά κάθε τους βήμα στο πλαίσιο αυτού του επίσημου ταξιδιού τους. Η οικογενειακή ευτυχία, πάντως, που τους χαρακτηρίζει, είναι ευκρινέστατη και επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, λίγες ώρες νωρίτερα, όταν μια τρυφερή κίνηση του πρίγκιπα Χάρι προς τη σύζυγό του έγινε η αιτία να παραληρεί ολόκληρο το Twitter, στο οποίο και αναπαρήχθη το στιγμιότυπο.



    ΣΧΟΛΙΑ