• Media

    Η γλυκιά χειρονομία του πρίγκιπα Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ που «γκρέμισε» το Twitter (video)

    Χάρι και Μέγκαν


    Μια μικρή και διακριτική χειρονομία του πρίγκιπα Χάρι προς τη σύζυγό του και δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ ήταν αρκετή για να γίνει viral για ακόμη μια φορά, «γκρεμίζοντας» το Twitter και κάνοντας τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να παραληρούν και να κάνουν λόγο για μια μεγάλη αγάπη.

    Το βασιλικό ζευγάρι έγινε ξανά viral, όταν παρευρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στην Αφρική, αγκαλιά με τον σχεδόν 5 μηνών γιο τους, Άρτσι. Το ζευγάρι έκανε βόλτα στην Cape Town, ενώ η δούκισσα του Σάσεξ έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις, φορώντας ένα απλό, κρουαζέ φόρεμα.

    Το πριγκιπικό ζευγάρι βρέθηκε σε μια αίθουσα, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

    Στο χρονικό εκείνο σημείο, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ του ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα, ένα πλάνο από τις κάμερες που βιντεοσκοπούσαν την επίσκεψη του ζευγαριού, «έπιασε» τον πρίγκιπα Χάρι να διορθώνει τα μαλλιά της Μέγκαν Μαρκλ, με μια τρυφερή κίνηση.

    Φυσικά το γλυκό αυτό στιγμιότυπο έγινε viral σε μερικές μόνο ώρες, κάνοντας τους λάτρεις της βασιλικής οικογένειας να υποκλίνονται μπροστά στον πρίγκιπα Χάρι, που δεν διστάζει να δείξει την αγάπη και την τρυφερότητά του προς τη γυναίκα του, ακόμη και στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις τους.

    Δείτε παρακάτω το βίντεο που κατέγραψε τη γλυκιά χειρονομία του πρίγκιπα Χάρι προς τη Μέγκαν Μαρκλ:



    ΣΧΟΛΙΑ