• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ μπαίνει εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδιά της

    • NewsRoom
    μεγκαν μαρκλ πριγκιπας χαρι ντοναλντ τραμπ


    Λίγο πριν ξεκινήσει η κρίσιμη «σύνοδος κορυφής» στο Σάντριγχαμ, νέες υποθέσεις και φήμες σχετικά με τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Επικαλλούμενη πηγή μέσα από το περιβάλλον της δούκισσας του Σάσεξ, η βρετανική Daily Mail, αποκαλύπτει ότι το μεγάλο όνειρο της Μέγκαν είναι να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, αφού, όμως, έχει ολοκληρωθεί η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.

    Βέβαια, μέχρι στιγμής το ζεύγος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μοιράσει το χρόνο του μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής, ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μακροπρόθεσμα, η Μέγκαν έχει στόχο την επιστροφή της στην πόλη των Αγγέλων.

    Εκεί, όπου μεγάλωσε, πριν μετακομίσει στο Βανκούβερ για τις ανάγκες των γυρισμάτων του δικαστικού δράματος «Suits», μέσα από το οποίο έγινε ευρέως γνωστή.

    Όσο, όμως, είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ, η Δούκισσα αρνείται να μείνει μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους, Άρτσι, στο Λος Άντζελες.

    Το 2016, πριν ακόμη γνωρίσει τον Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ είχε χαρακτηρίσει δημόσια τον τότε υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ, «μισογύνη», ενώ είχε ταχθεί υπέρ της αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον.

    Όταν, δε, ο Τραμπ επισκέφτηκε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, έπειτα από πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ, εκείνη έλειπε με την δικαιολογία ότι βρισκόταν σε άδεια εγκυμοσύνης. Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, στην βρετανική Sun, απάντησε στα σχόλια της Μέγκαν λέγοντας ότι: «Δεν ήξερα ότι ήταν κακιά»! Στη συνέχεια, ωστόσο, άλλαξε τροπάριο και δήλωσε πως η Μέγκαν είναι «μια πολύ καλή Αμερικανίδα πριγκίπισσα» κι ότι ελπίζει «να επιτύχει».

    Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα:

    «Πιστεύω ότι είναι θλιβερό, πραγματικά. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη βασίλισσα. Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Αν κοιτάξετε καλά, δεν έκανε ποτέ ούτε ένα λάθος. Η βασιλεία της ήταν άμεμπτη».



    ΣΧΟΛΙΑ