• LIFE&STYLE

    Μεγάλες ανατροπές: Διέρρευσαν πλάνα από το επεισόδιο του Survivor (video)

    • NewsRoom
    survivor-spoiler-σποιλερ


    Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στο επεισόδιο του Survivor, ενώ ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για την αποχώρηση της Όλγας Φαρμάκη. Σε πλάνα που διέρρευσαν οι Μαχητές εμφανίζονται με υψηλό ηθικό και οι παίκτες μιλούν πλέον ανοιχτά για τις σχέσεις του στην καλύβα.

    Ειδικότερα, στα πλάνα εμφανίζεται ο Ηλίας να λέει: «Με κάποιους ανθρώπους από την αρχή μπορεί να είχα κάποια άλλη επαφή- είδα μια άλλη στάση από εκεί που δεν το περίμενα. Χωρίς να προϋπάρξει κάποια συζήτηση. είναι κάτι το οποίο με στεναχώρησε και από κει και πέρα δεν κρατάω κακία».

    Η Μελίνα είπε στην κάμερα: «Κάποιος που μπορεί να έχει πληγώσει τα συναισθήματα του Ηλία από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι τώρα- νομίζω ότι είναι ο Χάρης…. Ο καθένας έχει έρθει εδώ με έναν σκοπό και ένα στόχο και από ότι φαίνεται ο καθένας θα κάνει τα πάντα για να φτάσει σε αυτό που έχει βάλει σκοπό».

    Όσο αφορά την ομάδα των Διασήμων, σύμφωνα με το youweekly:

    Η Όλγα Φαρμάκη θέλει να μιλήσει στην ομάδα της και είναι πολύ συγκινημένη… Ενώ οι κόντρες καλά κρατούν! Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Κατερίνα Δαλάκα έρχονται σε ρήξη!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η αδερφή του Εμίρη του Κατάρ επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Facebook: Πώς «εντοπίζει» ανθρώπους ακόμη και όταν δεν έχουν λογαριασμό!



    ΣΧΟΛΙΑ