• Media

    X Factor: Ποιος παίκτης αποχώρησε μία ανάσα πριν από τον ημιτελικό

    • NewsRoom
    Χρήστος Μάστορας - Μαρίζα Ρίζου - Μιχάλης Κουινέλης - Στέλιος Ρόκκος και Ήβη Αδάμου στο X Factor

    Χρήστος Μάστορας – Μαρίζα Ρίζου – Μιχάλης Κουινέλης – Στέλιος Ρόκκος και Ήβη Αδάμου


    Το 6ο live του X-Factor πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (03/07) το βράδυ με 8 υποψηφίους να διεκδικούν μια θέση στον ημιτελικό.

    Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Στέλιος Ρόκκος, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και ο Χρήστος Μάστορας, υποδέχτηκαν για ακόμα μια Κυριακή στην παρέα τους τον guest κριτή Ηλία Ψινάκη που ήρθε για να αλλάξει τις ισορροπίες στις τέσσερις ομάδες, αλλά και τον Νίκο Μουρατίδη.

    Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των παικτών oι Έλενα Παναγιωτίδου, Άγγελος Αρχανιωτάκης, Κατερίνα Λαζαρίδου, Χρήστος Αδαμόπουλος και Εβελίνα Κατσιάκου πέρασαν στον ημιτελικό, όμως η αγωνία δεν τελείωσε εκεί.

    Δείτε τις εμφανίσεις των παικτών

    Κατερίνα Λαζαρίδου:

    Χρήστος Αδαμόπουλος:

    Άγγελος Αρχανιωτάκης:

    Θάνος Λάμπρου:

    Μίλτος Χαρόβας:

    Γιάννης Ονησιφόρου:

    Έλενα Παναγιωτίδου:

    Εβελίνα Κατσιάκου:

    Ποιος παίκτης αποχώρησε;

    Τρεις παίκτες έμειναν στον τέλος, με τον Ηλία Ψινάκη να καλείται να δώσει την τελευταία ασυλία του για φέτος στο X-Factor.

    Οι Μίλτος Χαρόβας, Θάνος Λάμπρου και Γιάννης Ονησιφόρου έμειναν στο τέλος, με τον Ηλία Ψινάκη να δίνει ασυλία και να σώζει τον Θάνο από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

    Ο Γιάννης και ο Μίλτος μονομάχησαν μεταξύ τους για μια τελευταία φορά, με την κριτική επιτροπή να ψηφίζει τον αγαπημένο της.

    Τελικά από το μουσικό show αποχώρησε ο Μίλτος Χαρόβας μία ανάσα πριν τον ημιτελικό.

    Έτσι στον ημιτελικό του «X Factor» την Παρασκευή θα βρεθούν ο Χρήστος Αδαμόπουλος, η Εβελίνα Κατσιάκου, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αχαρνιωτάκης, η Έλενα Παναγιωτίδου, ο Θάνος Λάμπρου και ο Γιάννης Ονισηφόρου.

    Η πρόταση-έκπληξη

    Έκπληξη αποτέλεσε η πρόταση του Αντρέα Γεωργίου, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο Μίλτος Χαρόβας, εφόσον θέλει, θα συμμετέχει στο Β’ Κύκλο της «Γης της Ελιάς» υποδυόμενος έναν νέο τυχοδιώκτη μουσικό που θα ταξιδεύει ανά την Ελλάδα.

    Ο Ηλίας Ψινάκης με τη σειρά του πιστεύοντας το star quality του παίκτη ισχυρίστηκε πως θα είναι δίπλα του και αν τον χρειαστεί θα είναι εκεί δίνοντάς του το τηλέφωνό του και τη βοήθειά του.

    Η Ήβη Αδάμου ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της

    Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έχει περάσει ως διαγωνιζόμενη από την σκηνή του X Factor, ξεσήκωσε με την παρουσία της το κοινό του show.

    Τραγούδησε γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες της αλλά και το καινούργιο της τραγούδι «Δίπλα σου».

    Ο Στέλιος Ρόκκος απογείωσε την βραδιά

    Ο γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης ανέβηκε στην σκηνή του X Factor, παρασέρνοντας με τον ήχο του κριτές και κοινό.

    Ο Στέλιος Ρόκκος ερμήνευσε αγαπημένες του επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό, το οποίο τραγουδούσε μαζί του.

    Μαζί του στην σκηνή του X Factor και η Ήβη Αδάμου, με την οποία τραγούδησαν το «Εμείς», σε στίχους και μουσική του Στέλιου Ρόκκου.

    Ο δημοφιλής ερμηνευτής απογείωσε το 6ο live του X Factor και μας έβαλε στο καλοκαίρι που έχει ξεκινήσει, με τον καλύτερο τρόπο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

    Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα



    ΣΧΟΛΙΑ