Menu
0.88%
Τζίρος: 241.67 εκατ.

Μη κρατικά Πανεπιστήμια: Ποια πανεπιστήμια φημολογείται πως πήραν την έγκριση της ΕΘΑΑΕ

Media

Who’s the Boss: Επιστρέφει η επιτυχημένη κωμική σειρά των 80’s με την Αλίσα Μιλάνο και τον Τόνι Ντάνζα

Comments

Νέο κύκλο επεισοδίων του Who’s the Boss? (Ποιος είναι το Αφεντικό;), 28 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς των 80’s, ετοιμάζουν ο Τόνι Ντάνζα και η Αλίσα Μιλάνο.

Η αγαπημένη σειρά που προβλήθηκε από το 1984 μέχρι το 1992 στο αμερικανικό δίκτυο ABC, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και φανατικούς θαυμαστές, επιστρέφει με το αυθεντικό καστ ηθοποιών.

Το revival θα συνεχίσει την ιστορία σχεδόν 30 χρόνια μετά τα τελευταία γεγονότα της αυθεντικής σειράς και θα περιστρέφεται γύρω από τον πρώην μπειζμπολίστα και πλέον συνταξιοδοτημένο οικονόμο, Τόνι Μισέλι (Τόνι Ντάνζα) και τη σχέση του με την κόρη του, Σαμάνθα Μισέλι (Αλίσα Μιλάνο).

Ελεύθερη μητέρα, πλέον, η Σαμάνθα ζει στο αρχοντικό της Άντζελα Μπάουερ (Τζούντιθ Λάιτ), το αυθεντικό σπίτι που βλέπουμε στην ορίτζιναλ σειρά.

Μέχρι στιγμής για το πρότζεκτ έχουν υπογράψει η Μιλάνο και ο Ντάνζα, ενώ η Τζούντιθ Λάιτ και ο Ντάνι Πιντέρο, που υποδύεται τον γιο της, υποστηρίζουν το νέο αυτό εγχείρημα, αλλά δεν έχουν υπογράψει. Όπως γράφει το αμερικανικό Deadline, οι παραγωγοί ελπίζουν να βρουν τρόπο ώστε να συμμετέχουν και οι δύο στο Who’s the Boss revival.

Σημειώνεται ότι η Κάθριν Χέλμοντ, η οποία ενσάρκωσε τη Μόνα, μητέρα της Άντζελα, έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο σε ηλικία 89 ετών.

Πρόκειται για μια σειρά προχωρημένη για την εποχή που προβαλόταν, καθώς παρουσιάζει αντίστροφα στερεότυπα και ρόλους ανδρών-γυναικών, ενώ και τα νέα επεισόδια θα εξερευνούν το χάσμα των γενεών, αντιθετικές απόψεις, καθώς και τις διαφορετικές προσεγγίσεις στον τομέα του parenting, με τη δυναμική μιας μοντέρνας οικογένειας το 2020.

Το Who’s the Boss, που προβλήθηκε και στην Ελλάδα, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα sitcom της αμερικανικής τηλεόρασης, με 33 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο, ενώ έχει προταθεί για 10 βραβεία Emmys και 5 Χρυσές Σφαίρες.

Την παραγωγή της νέας σειράς έχει αναλάβει η Sony Pictures Television, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι και η Αλίσα Μιλάνο με τον Τόνι Ντάνζα.

Αφού γυριστεί ένας πιλότος, στη συνέχεια η σειρά θα πουληθεί σε κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο ή σε κάποια streaming πλατφόρμα, όπως το Netflix, ενω ο νέος ιδιοκτήτης θα λάβει και τα δικαιώματα των 196 αρχικών επεισοδίων.

Σε μια εποχή που επικρατεί το συναίσθημα της νοσταλγίας για το παρελθόν και η ζήτηση για παραγωγές remake και reboot σειρών και ταινιών είναι μεγάλη, το Who’s the Boss αναζητά και αυτό τη δική του επιστροφή και θέση στο σήμερα.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3.260.254 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούνιο
Κωνσταντίνος Αργυρός: Χόρεψε παραδοσιακούς χορούς σε ελληνική εκκλησία στο Σικάγο (video)
Ejekt Festival 2026 powered by ΔΕΗ: Δύο ημέρες γεμάτες μουσική και μοναδικές εμπειρίες με την ενέργεια της ΔΕΗ
Η μάχη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων περνά στην πολιτική: Τι σημαίνει η εποχή Μπέρναμ για το δωρεάν αθλητικό θέαμα
Οι fans των Gorillaz αποκαλύπτουν στην Allwyn τα πιο περίεργα περιστατικά από συναυλίες – Πώς έζησαν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό ταξίδι χιλιάδες μουσικόφιλοι στο Release Athens Festival
Σίλια Κριθαριώτη: Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια για το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου
Μάρω Κοντού: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της – Πότε παίρνει εξιτήριο
Κωνσταντίνος Αργυρός: Άνοιξε pop up μαγαζί στη Νέα Υόρκη – Η συνάντηση με την Dara
Η BLACKROLL® στον Όμιλο Φάις: Η αποκατάσταση ξεκινά από την κίνηση και ολοκληρώνεται στον ύπνο
Σίλια Κριθαριώτη: Με εντυπωσιακό κορσέ στον λιβανέζικο γάμο του Χούρι