array(0) {
}
        
    
Menu
-0.79%
Τζίρος: 87.91 εκατ.

Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Πού θα βρέξει μετά το μεσημέρι

Media

Who’s the Boss: Επιστρέφει η επιτυχημένη κωμική σειρά των 80’s με την Αλίσα Μιλάνο και τον Τόνι Ντάνζα

Comments

Νέο κύκλο επεισοδίων του Who’s the Boss? (Ποιος είναι το Αφεντικό;), 28 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς των 80’s, ετοιμάζουν ο Τόνι Ντάνζα και η Αλίσα Μιλάνο.

Η αγαπημένη σειρά που προβλήθηκε από το 1984 μέχρι το 1992 στο αμερικανικό δίκτυο ABC, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και φανατικούς θαυμαστές, επιστρέφει με το αυθεντικό καστ ηθοποιών.

Το revival θα συνεχίσει την ιστορία σχεδόν 30 χρόνια μετά τα τελευταία γεγονότα της αυθεντικής σειράς και θα περιστρέφεται γύρω από τον πρώην μπειζμπολίστα και πλέον συνταξιοδοτημένο οικονόμο, Τόνι Μισέλι (Τόνι Ντάνζα) και τη σχέση του με την κόρη του, Σαμάνθα Μισέλι (Αλίσα Μιλάνο).

Ελεύθερη μητέρα, πλέον, η Σαμάνθα ζει στο αρχοντικό της Άντζελα Μπάουερ (Τζούντιθ Λάιτ), το αυθεντικό σπίτι που βλέπουμε στην ορίτζιναλ σειρά.

Μέχρι στιγμής για το πρότζεκτ έχουν υπογράψει η Μιλάνο και ο Ντάνζα, ενώ η Τζούντιθ Λάιτ και ο Ντάνι Πιντέρο, που υποδύεται τον γιο της, υποστηρίζουν το νέο αυτό εγχείρημα, αλλά δεν έχουν υπογράψει. Όπως γράφει το αμερικανικό Deadline, οι παραγωγοί ελπίζουν να βρουν τρόπο ώστε να συμμετέχουν και οι δύο στο Who’s the Boss revival.

Σημειώνεται ότι η Κάθριν Χέλμοντ, η οποία ενσάρκωσε τη Μόνα, μητέρα της Άντζελα, έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο σε ηλικία 89 ετών.

Πρόκειται για μια σειρά προχωρημένη για την εποχή που προβαλόταν, καθώς παρουσιάζει αντίστροφα στερεότυπα και ρόλους ανδρών-γυναικών, ενώ και τα νέα επεισόδια θα εξερευνούν το χάσμα των γενεών, αντιθετικές απόψεις, καθώς και τις διαφορετικές προσεγγίσεις στον τομέα του parenting, με τη δυναμική μιας μοντέρνας οικογένειας το 2020.

Το Who’s the Boss, που προβλήθηκε και στην Ελλάδα, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα sitcom της αμερικανικής τηλεόρασης, με 33 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο, ενώ έχει προταθεί για 10 βραβεία Emmys και 5 Χρυσές Σφαίρες.

Την παραγωγή της νέας σειράς έχει αναλάβει η Sony Pictures Television, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι και η Αλίσα Μιλάνο με τον Τόνι Ντάνζα.

Αφού γυριστεί ένας πιλότος, στη συνέχεια η σειρά θα πουληθεί σε κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο ή σε κάποια streaming πλατφόρμα, όπως το Netflix, ενω ο νέος ιδιοκτήτης θα λάβει και τα δικαιώματα των 196 αρχικών επεισοδίων.

Σε μια εποχή που επικρατεί το συναίσθημα της νοσταλγίας για το παρελθόν και η ζήτηση για παραγωγές remake και reboot σειρών και ταινιών είναι μεγάλη, το Who’s the Boss αναζητά και αυτό τη δική του επιστροφή και θέση στο σήμερα.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Πού θα βρέξει μετά το μεσημέρι
Τα 2 νομοσχέδια για την αξιοποίηση ακινήτων του Δημοσίου – Τι αλλάζει σε σχολάζουσες κληρονομιές και δωρεές
Road show στις ΗΠΑ για επενδυτές – Τα τρία δυνατά χαρτιά του Πιερρακάκη 
Τατιάνα Βουρέκα – Πεταλά: H εγγονή του εφοπλιστή Καρρά που τιμά την ελληνική σημαία
Το σχέδιο για τις συνεταιριστικές τράπεζες Ηπείρου, Χανίων, Θεσσαλίας, Καρδίτσας – Τι λέει στο mononews o Γιάννης Στουρνάρας
Σοφία Γιαννικοπούλου: Η πρώην κυρία Κούστα που κατορθώνει πάντα να εντυπωσιάζει
Η ενίσχυση της κεφαλαιαγοράς στο επίκεντρο των μεταρρυθμίσεων
Σιδηρόδρομος: Όλες οι αλλαγές που φέρνει το νέο νομοσχέδιο του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Γιώργος Στάσσης: Ποιοι είναι οι στόχοι της επόμενης τριετίας – Το στοίχημα μεταμόρφωσης σε Powertech
Οι φόροι και η σκελέα