array(0) {
}
        
    
Menu
-2.63%
Τζίρος: 294.99 εκατ.

Κ. Κυριακόπουλος (Olonea): «Δεν αναζητούμε ευκαιριακές πωλήσεις, χτίζουμε ελληνική καινοτομία με διεθνή σφραγίδα»

Media

Βρετανία: Περίπου ένα εκατομμύριο νοικοκυριά ακύρωσαν φέτος τις συνδρομές τους σε υπηρεσίες streaming

Comments

Περίπου ένα εκατομμύριο νοικοκυριά στη Βρετανία έχουν ακυρώσει όλες τις συνδρομές τους σε υπηρεσίες streaming φέτος, σύμφωνα με αναφορές.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian τονίζεται ότι ο συνολικός αριθμός κατοικιών στο Ηνωμένο Βασίλειο με τουλάχιστον μία συνδρομή επί πληρωμή έχει μειωθεί κατά 937.000 το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου.

1

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης συμπεριφοράς των καταναλωτών Kantar Worldpanel, περισσότερα από 16 εκατομμύρια νοικοκυριά στο Ηνωμένο Βασίλειο πληρώνουν για τουλάχιστον μία συνδρομητική υπηρεσία video on demand.

«Ένα εκατομμύριο νοικοκυριά έχουν σταματήσει τις υπηρεσίες streaming. Ο λόγος που οι άνθρωποι τις ακυρώνουν είναι η ανάγκη να εξοικονομήσουν χρήματα» ανέφερε ο Ντομινίκ Σουνέμπο από την Kantar Worldpanel.

Οι δύο σειρές της χρονιάς που ανέμενε το κοινό ήταν το prequel του Game Of Thrones, House Of The Dragon και το The Lord Of The Rings: The Rings Of Power.

Παρά τα ποσοστά τηλεθέασης ρεκόρ για το HBO και την Amazon, οι σειρές δεν απέτρεψαν την περαιτέρω μείωση των συνδρομών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα το τρίτο τρίμηνο του 2022, 234.000 νοικοκυριά στο Ηνωμένο Βασίλειο ακύρωσαν τις συνδρομές τους.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Ποιες σειρές και ταινίες βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
Πάσχα με πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες από το Vodafone TV
Γιώργος Αρσενάκος: Η Panik Records είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα
Το Open σηκώνει το «καπάκι» της τηλεθέασης – Το «ιερό τοτέμ» της Nielsen τρίζει
Το OPEN σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιαστής στο Your Face Sounds Familiar
Σούπερ Ήρωες: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά με τον Γιάννη Μπέζο
3.283.888 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Μάρτιο
Η επόμενη ημέρα του deal Μαρινάκη, Κυριακού, Βαρδινογιάννη, εποχή… Κουτσαυτάκη στον Σκάι, stand-up στο Καλλιμάρμαρο, οι τσακωμοί του Λιάγκα και η απογείωση της ΕΡΤnews
Τι κρύβει η συμμαχία Μαρινάκη – Κυριακού – Βαρδινογιάννη – Όλο το παρασκήνιο και τα ερωτήματα