array(0) {
}
        
    
Menu
-0.81%
Τζίρος: 166.75 εκατ.

Optima bank: Τα μεγέθη της τράπεζας που οδήγησαν στην επιτυχία της υπερκάλυψης του ομολόγου κατά 11 φορές

Media

Βρετανία: Περίπου ένα εκατομμύριο νοικοκυριά ακύρωσαν φέτος τις συνδρομές τους σε υπηρεσίες streaming

Comments

Περίπου ένα εκατομμύριο νοικοκυριά στη Βρετανία έχουν ακυρώσει όλες τις συνδρομές τους σε υπηρεσίες streaming φέτος, σύμφωνα με αναφορές.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian τονίζεται ότι ο συνολικός αριθμός κατοικιών στο Ηνωμένο Βασίλειο με τουλάχιστον μία συνδρομή επί πληρωμή έχει μειωθεί κατά 937.000 το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου.

1

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης συμπεριφοράς των καταναλωτών Kantar Worldpanel, περισσότερα από 16 εκατομμύρια νοικοκυριά στο Ηνωμένο Βασίλειο πληρώνουν για τουλάχιστον μία συνδρομητική υπηρεσία video on demand.

«Ένα εκατομμύριο νοικοκυριά έχουν σταματήσει τις υπηρεσίες streaming. Ο λόγος που οι άνθρωποι τις ακυρώνουν είναι η ανάγκη να εξοικονομήσουν χρήματα» ανέφερε ο Ντομινίκ Σουνέμπο από την Kantar Worldpanel.

Οι δύο σειρές της χρονιάς που ανέμενε το κοινό ήταν το prequel του Game Of Thrones, House Of The Dragon και το The Lord Of The Rings: The Rings Of Power.

Παρά τα ποσοστά τηλεθέασης ρεκόρ για το HBO και την Amazon, οι σειρές δεν απέτρεψαν την περαιτέρω μείωση των συνδρομών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα το τρίτο τρίμηνο του 2022, 234.000 νοικοκυριά στο Ηνωμένο Βασίλειο ακύρωσαν τις συνδρομές τους.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Ποιες σειρές και ταινίες βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

United Media: Ολο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης Σόλακ – Απόλυτος κυρίαρχος ο Νίκος Σταθόπουλος
ΕΡΤNEWS: Με 58 ώρες live πρόγραμμα η πολεμική σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν
Γιατί η United Media αγόρασε το 50% του Alpha TV και γιατί πούλησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης
Η United Media εξαγόρασε το 50% του τηλεοπτικού σταθμού Alpha
Το «θαύμα» του Mega, μεταγραφή στον Σκάι, τι συμβαίνει με Σρόιτερ, τα παζάρια του Κανάκη και ο χαμός με τον Λαζόπουλο
Γιατί ξαφνικά ο Ιβάν αποτιμά την αξία του «Έθνους» και της «Ημερησίας», τα trolls της αυλής-ΣΚΑΙ, οι μεταγραφές του MEGA, τι αλλάζει στον ANT1
3.454.859 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Μάιο
Η Κοσιώνη, η Τατιάνα και το φενγκ σούι του Σκάι, ο «γαμπρός» Τσουρός, το κότερο του Λάκη και το νέο σπίτι του Κουσουλού
Το MEGA ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου
Τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς επιστρέφουν στο ΜΑΚ TV