• Media

    Το Reuters.com γίνεται συνδρομητικό

    • NewsRoom


    Αναζητώντας τρόπους να τονώσει τα έσοδα από την ψηφιακή ανάγνωση ειδήσεων, το Reuters ακολουθεί τους μεγάλους αντιπάλους του και αρχίζει να χρεώνει συνδρομή για το reuters.com.

    Το κόστος της συνδρομής ορίζεται στα 34,99 δολάρια τον μήνα, ενώ όσοι δεν επιλέξουν την συνδρομή θα μπορούν να βλέπουν έως πέντε άρθρα τον μήνα.

    Το Reuters ακολουθώντας τους ανταγωνιστές του θα αρχίσει να χρεώνει για το premium περιεχόμενο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, το Bloomberg που κοστίζει επίσης 34,99 δολάρια τον μήνα και η Wall Street Journal που χρεώνει 38,99 δολάρια.

    Ακόμη δεν έχουν γίνει οι ανακοινώσεις για το πότε θα αρχίσει να ισχύει η συνδρομητική χρέωση, πάντως στελέχη χαρακτήριζαν την κίνηση ως «τον μεγαλύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό του Reuters την τελευταία δεκαετία».

    Το νέο reuters.com θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες, όπως κάνει μέχρι σήμερα, ενώ στο σχεδιασμό υπάρχει και το λανσάρισμα newsletters μόνο για συνδρομητές.

    Διαβάστε ακόμη:

    Αλλαγή σχεδίων για την οικογένεια Ανιέλι: Φρένο στο deal πώλησης της Iveco σε κινεζική εταιρεία

    Αποκλειστικό: Όλη η ατζέντα της συνάντησης των τραπεζών με τους Θεσμούς – Δύο στους 10 εκτός νόμου Κατσέλη, πρόβλημα η ειδική διαχείριση



    ΣΧΟΛΙΑ