• Media

    Το Καφέ της Χαράς: Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

    • NewsRoom

    Το Καφέ της Χαράς


    Την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου η συνέχεια

    Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς του Ant1, «Το Καφέ της Χαράς», με τους τηλεθεατές να αποθεώνουν την πρεμιέρα της σειράς, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παραμονής, σημειώνοντας εκπληκτικά νούμερα τηλεθέασης, με τον μέσο όρο να αγγίζει το 43%. Το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί τώρα για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου.

    Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Ant1, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν αυτό που περιμένουν περισσότερο: Την συνάντηση του Περίανδρου Πώποτα με την Χαρά, η οποία επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι με σκοπό να βρει την κόρη της που έχει καταφθάσει νωρίτερα εκεί. Η συνάντηση, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, θα είναι από την αρχή επεισοδιακή, με τους δύο πρωταγωνιστές να βρίσκονται σε κόντρα, καθώς, όπως και η Βάλια, έτσι και η Χαρά κατηγορούν έμμεσα τον Πώποτα ότι ήταν εκείνος που προκάλεσε την φωτιά στο μαγαζί της Χαράς.

    Παράλληλα, την εμφάνισή της θα κάνει και η αρραβωνιαστικιά του Μάνου, βάζοντας «στη θέση της» την Βάλια, στην οποία ο Μάνος φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη προσοχή. Στο νέο επεισόδιο θα δούμε να εμφανίζεται και η Ζέτα Δούκα, η οποία θα φτάσει στο Κολοκοτρωνίτσι, αναζητώντας την Βάλια, που κάποτε την είχε βοηθήσει. Η Ζέτα Δούκα θα ταράξει με την παρουσία της τα νερά και τις ισορροπίες μεταξύ του Περίανδρου και της Χαράς, καθώς φαίνεται ότι θα έρθει κοντά με τον δήμαρχο…

    Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ