• Media

    «Το Καφέ της Χαράς»: Η πρώτη φωτογραφία με όλο το καστ

    • NewsRoom
    το καφε της χαρας


    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανυπομονησία αναμένονται τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς «Το Καφέ της Χαράς», που αναβιώνει στον ΑΝΤ1 μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

    Ο νέος τέταρτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα από το νέο έτος και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο με όλο το αρχικό καστ της σειράς να επιστρέφει.

    Μάλιστα, μόλις χθες, η Τζόυς Ευείδη ανέβασε την πρώτη ομαδική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την επίσημη φωτογράφιση για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

    Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζονται οι πρωταγωνιστές Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Βαγγέλης Φατσέας), Χάρης Ρώμας (Περίανδρος Πώποτας), Τζόυς Ευείδη (Σταυρούλα Πώποτα-Φατσέα) και Ρένια Λουιζίδου (Χαρά Χάσκα).

    Συγκινημένη, η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα «Together again», δηλαδή «Μαζί ξανά».

    Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό στα νέα αυτά επεισόδια από το καστ θα λείπουν η Γωγώ, η Ματούλα και ο Μπίλυ, ενώ το καφέ της «πρωτευουσιάνας» δεν θα υπάρχει.

    Μάλιστα, η Χαρά θα απουσιάσει από τα πρώτα επεισόδια του νέου αυτού κύκλου, ενώ μία άλλη γυναίκα, που υποδύεται η Ζέτα Δούκα, έχει κλέψει την καρδιά του δημάρχου!

    View this post on Instagram

    #togetheragain

    A post shared by Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi) on



    ΣΧΟΛΙΑ