• Media

    Το Καφέ της Χαράς: Η αντίδραση του Χάρη Ρώμα στην τηλεθέαση της πρεμιέρας και οι αποκαλύψεις για τη συνέχεια

    • NewsRoom
    χαρης-ρωμας

    Χάρης Ρώμας


    Τις πρώτες δηλώσεις μετά την πρεμιέρα της επανόδου του «Καφέ της Χαράς» έκανε ο ένας εκ των δημιουργών του και πρωταγωνιστής, Χάρης Ρώμας, σχολιάζοντας τα εκπληκτικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου

    Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ανανεωμένο, με ένα ιδιαίτερο καλαίσθητο οπτικό αποτέλεσμα και πολύ χιούμορ, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο στους τηλεθεατές, οι οποίοι έμειναν συντονισμένοι στον Ant1.

    Η προτίμηση των τηλεθεατών στο Καφέ της Χαράς αποτυπώθηκε ξεκάθαρα και στα νούμερα τηλεθέασης, αφού το πρώτο επεισόδιο κατόρθωσε να σημειώσει το εντυπωσιακό 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, ενώ στο δυναμικό κοινό το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%. Αξίζει, μάλιστα, να αναφερθεί ότι σε συγκεκριμένο τέταρτο, η τηλεθέαση άγγιξε και το εντυπωσιακό 51%!

    Έτσι, στην πρώτη ζωντανή εκπομπή του χρόνου, η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην καλέσει τηλεφωνικά στο «Πρωινό» τον δημιουργό του σίριαλ, ώστε να σχολιάσει την εντυπωσιακή πρεμιέρα, αλλά και να δώσει μερικά στοιχεία για όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια.

    «Απρόσμενα υψηλή η τηλεθέαση»

    «Ήταν απρόσμενα μεγάλο το ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας στην παρουσιάστρια. «Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

    «Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις Άγριες Μέλισσες. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου», σχολίασε ο Χάρης Ρώμας σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με την εκπομπή Πρωινό.

    «Στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έρχονται πολύ ωραία επεισόδια» πρόδωσε για τη συνέχεια του «Καφέ της Χαράς» ο Χάρης Ρώμας. «Μπολιάσαμε το σίριαλ με καινούργια στοιχεία και μπαίνουν νέες παρουσίες συνεχώς τώρα, άνθρωποι που επελέγησαν με πολύ μεγάλη προσοχή και υψηλά κριτήρια».



    ΣΧΟΛΙΑ