array(0) {
}
        
    
Menu
2.08%
Τζίρος: 391.05 εκατ.

Το κόμμα Κάρυ και οι Ρώσοι, γιατί έχει νεύρα ο θυμωμένος Νίκος, οι φθινοπωρινές κάλπες, μομφή vs Final Four και το πίσω – μπρος του Ερντογάν

Media

Τηλεθέαση: Πρωτιά για «Κοινωνία Ώρα MEGA» και «Live News»

Comments

Ημέρα πρωτιάς, η τελευταία του μήνα Μαρτίου για τις ενημερωτικές εκπομπές του MEGA.

Η αρχή έγινε από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» που πέρασε στην πρώτη θέση τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 15,5%.

Ακολούθησαν: ΣΚΑΙ («Σήμερα») 14,9%, ΑΝΤ1 («Καλημέρα Ελλάδα») 12,1%, OPEN («Ώρα Ελλάδος») 9% και ΕΤ1 («Από τις έξι») 4,1%. Η εκπομπή είχε αξιοσημείωτη απόδοση και στο σύνολο του κοινού αφού βρέθηκε στη δεύτερη θέση της χθεσινής κατάταξης με ποσοστό 13,4%.

Τη σκυτάλη της πρωτιάς των ενημερωτικών εκπομπών πήρε και το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Με ξεκάθαρο προβάδισμα η εκπομπή ήταν πρώτη τόσο στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 19,2% και στο δυναμικό 18-54 με ποσοστό 18,7%.

Το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό 26,1% η εκπομπή κέρδισε στο ανδρικό κοινό, ηλικίας 25-64, επικρατώντας με σαφή διαφορά του ανταγωνισμού. Στην απογευματινή ζώνη η χθεσινή κατάταξη είχε ως εξής:

Στο σύνολο: STAR: 15,8%, ALPHA: 14,9%, ΣΚΑΙ: 10,3%, ΑΝΤ1: 8,2%, OPEN: 4%, ΕΤ1: 3,9%.

Στο δυναμικό κοινό 18-54: STAR: 14,5%, ALPHA: 14%, ΣΚΑΙ: 12,8%, ΑΝΤ1: 8,5%, OPEN: 3,9%, ΕΤ1: 2,6%.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές «Κοινωνία ώρα MEGA» και Live News σημείωσαν εξαιρετική απόδοση και όλο τον μήνα Μάρτιο.

Το Live News καταγράφει πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής του στην κατηγορία κοινού 18-54 με ποσοστό 14,9% (ακολουθούν ΣΚΑΙ: 13,7%, STAR: 13,4%, ALPHA: 13,2%, ΑΝΤ1: 9,5%, OPEN: 4,8%, ΕΤ1:2,9%), ενώ ο μήνας Μάρτιος έκλεισε για την «Κοινωνία ώρα MEGA» με διψήφιο ποσοστό (11,7% στο σύνολο και 11,6% στο 18-54), αποδεικνύοντας ότι καταγράφει συνεχώς κέρδη στην κούρσα της πρωινής τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

«Mega Stories»: Ιστορίες παιδιών που «επέστρεψαν»

Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη: Οι πρώτοι 6 celebrities-διαγωνιζόμενοι (video)

«Σιωπηλός Δρόμος»: Ένα σκοτεινό μυστήριο γεμάτο ερωτήματα που ανυπομονείς να εξιχνιάσεις

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίλι Κόλινς: Η ανάρτηση της από τη Μύκονο – «Το Emily in Paris ταξιδεύει στην Ελλάδα για μία τελευταία επική περιπέτεια»
Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
Kaizen Foundation: Συμπληρώνει δύο χρόνια κοινωφελούς δράσης σε Ελλάδα και εξωτερικό
Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση
Survivor: Στον Σταύρο Φλώρο το έπαθλο των €250.000 (video)
Αμαλία Κωστοπούλου: Ξανά στο Παρίσι λίγο πριν τον ελληνικό γάμο της με τον Αμερικανό επιχειρηματία
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Λαμπερό γκαλά στο Λονδίνο – Ποιοι Έλληνες παρευρέθηκαν
Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχος: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε gala στη Νέα Υόρκη
Δημήτρης Γιαννακόπουλος από T-Center: Να κάνεις το ωραιότερο Final-4 στην ιστορία για να το δεις από την τηλεόραση… (video)
Τέλος το Survivor – Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι παίκτες