Με τους καλύτερους οιωνούς έκλεισε η πρώτη εβδομάδα για τη σειρά Η Γη της Ελιάς.
Ήδη από τα πρώτα επεισόδια, η νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και οδηγεί την κούρσα της τηλεθέασης. Η σειρά έχει γίνει, επίσης, hot topic στα social media.
Η Γη της Ελιάς, την πρώτη εβδομάδα μετάδοσής της, παρέμεινε όλες τις ημέρες στην κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας μέσο όρο 24,6% στο γενικό σύνολο και 21,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την κάλυψη να φτάνει περίπου τα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Σε επιμέρους κοινό, η τηλεθέαση «χτύπησε κόκκινο», καταγράφοντας μέσο όρο 39,2%.
Το σασπένς παρατείνεται και οι εξελίξεις, στα επόμενα επεισόδια, κόβουν την ανάσα.
Η Γη της Ελιάς έρχεται κάθε βράδυ, από Κυριακή έως Πέμπτη, στις 21:00, στο MEGA.
Διαβάστε επίσης:
Ελένη Μενεγάκη: Δυναμικό comeback στο MEGA με την πιο κεφάτη παρέα
Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα είδαμε στην avant premiere της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου
MEGA: Οι πέντε νέες πολλά υποσχόμενες σειρές που έρχονται το φθινόπωρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.