• Media

    Ένας στους 2 αναγνώστες εμπιστεύεται το mononews για τις επενδυτικές του αποφάσεις

    • NewsRoom
    mononews.gr


    Εντυπωσιακά ήταν τα ευρήματα της έρευνας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αναγνώστες στο mononews.gr, επιβεβαιώνοντας το feedback που λαμβάνει σε καθημερινή βάση η δημοσιογραφική ομάδα του, αλλά και την επιτυχία του ως προς τους στόχους που έχει θέσει: να παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

    Στη στρατηγική του για το 2030, το mononews.gr δεσμεύθηκε να εμπνέει καθημερινά τους αναγνώστες του, ενισχύοντας τη θεματολογία με περιεχόμενο ανάλογο των συνθηκών, έχοντας ως γνώμονα τη θετική του επιρροή στην κοινωνία ως μέσο μετάδοσης ειδήσεων, γνώσης και πληροφορίας.

    Το όραμά μας ήταν, είναι και θα είναι να ενημερώνουμε στοχευμένα, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα τους αναγνώστες μας για τις επιχειρηματικές, οικονομικές, πολιτικές και τεχνολογικές εξελίξεις, λειτουργώντας με υπεύθυνο τρόπο προς τους αναγνώστες μας, αλλά και την κοινωνία.

    Κι αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει η έρευνα που πραγματοποίησε για λογαριασμό του mononews.gr η εταιρεία QED, από 29 Νοεμβρίου 2023 έως 12 Δεκεμβρίου 2023.

    Τι έδειξε η έρευνα του mononews.gr στο αναγνωστικό κοινό

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας:

    1 στους 2 αναγνώστες συμβουλεύεται το mononews.gr για τις επενδύσεις του σε μετοχές, ομόλογα, ακίνητα.

    Ποσοστό 90% προτιμά το mononews.gr για την ταχύτητα ενημέρωσής του σε οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα.

    6 στους 10 αναγνώστες επιλέγουν να επισκεφθούν πρώτα το mononews.gr αν θέλουν να ενημερωθούν για μια έκτακτη οικονομική ή επιχειρηματική εξέλιξη.

    Και το 90% των αναγνωστών εμπιστεύεται το mononews.gr για την αξιοπιστία της ενημέρωσης που παρέχει σε οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα.

    Τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιβράβευση για την προσπάθεια που καταβάλλουμε: να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, λειτουργώντας πάντα με βάση τις αξίες και το όραμά μας, σε έναν αγώνα δρόμου που δεν σταματά ποτέ: της έγκυρης, έγκαιρης και αξιόπιστης ενημέρωσης.

    Σας ευχαριστούμε!

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by mononews (@mononews.gr)

    Διαβάστε επίσης:

    mononews: Πώς έγινε σε 8 χρόνια talk of the town



    ΣΧΟΛΙΑ