• Media

    The X Factor: Αυτά είναι τα συγκροτήματα που πέρασαν

    • NewsRoom

    Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Θεοφάνους


    Μία θέση στα live του X Factor διεκδίκησαν το βράδυ της Τετάρτης, τα συγκροτήματα που ανέβηκαν στη σκηνή με στόχο να εντυπωσιάσουν τον Γιώργο Θεοφάνους.

    Στο  Chair Challenge, οι δέκα διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουν στην επόμενη φάση και να μπουν στην τελική ευθεία για τον τελικό.

    Ωστόσο, διαθέσιμες υπήρχαν μόνο τέσσερις καρέκλες. Μέχρι να ολοκληρωθεί η δοκιμασία, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι σίγουρο, αφού δεν είναι αρκετό για έναν διαγωνιζόμενο να κάτσει στην καρέκλα, αλλά και να καταφέρει να κρατήσει τη θέση του μέχρι το τέλος, χωρίς να αλλάξει γνώμη ο κριτής.

    Η φάση αυτή είχε και πολλές ανατροπές, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες μικρές εντάσεις με τον Γιώργο Θεοφάνους να συμβουλεύει τον Liak που ενώθηκε στη φάση του bootcamp με τους «The Cover», να περνά περισσότερο χρόνο στις πρόβες και όχι στα social media.

    Οι εμφανίσεις των groups ήταν εντυπωσιακές και κατάφεραν να «γεμίσουν» τη σκηνή του X Factor τόσο με την παρουσία, αλλά και με την ερμηνεία τους.

    Παρ’ όλα αυτά, τέσσερα συγκροτήματα κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να συνεχίσουν μαζί του το μουσικό ταξίδι που θα τους φέρει πιο κοντά στο να κατακτήσουν το όνειρό τους.

    Οι μπάντες που πήραν, λοιπόν, το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live ήταν οι DAF, Liak and the Cover, Appartia, AC².

    Στο επεισόδιο της Πέμπτης σειρά έχει η ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, η κατηγορία των Over 25.



    ΣΧΟΛΙΑ