• Media

    Survivor: Μία αποχώρηση – έκπληξη


    Ολοκαίνουριο επεισόδιο Survivor είχε το βράδυ της Κυριακής, όπου ανακοινώθηκε και το όνομα του παίκτη που αποχωρεί μία ανάσα πριν τον τελικό

    Σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού, ανάμεσα στους υποψήφιους Ελένη Χαμπέρη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Γιώργο Κόρομι, εκείνη που τελικά είδε την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι μία ανάσα πριν τον τελικό ήταν η Ελένη Χαμπέρη.

    Η Ελένη ήταν εκείνη που έλαβε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

    Αν και μπήκε τελευταία στο Survivor 4, κατάφερε μετά από αρκετές μάχες να φτάσει στην τελική εξάδα, ωστόσο χθες το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να είναι εκείνη η παίκτρια που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο, λίγο πριν την τελική ευθεία.

    «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έζησα όλη αυτή την εμπειρία και πάρα πολύ γεμάτη που έφτασα μέχρι εδώ. Έφτασα στην έκτη θέση, είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι όλο αυτό δεν μπορώ να το ξαναζήσω, δεν θα κοιμηθώ στο σανίδι και μου φαίνεται περίεργο. Πάλι αλλάζει η ζωή μου τώρα. Χαίρομαι που έζησα την εμπειρία και γνώρισα όλα τα παιδιά. Κρατάω όλες τις έντονες στιγμές που ζήσαμε, και χαρές και λύπες, κρατάω τις φιλίες που έχτισα. Θα τα πούμε σύντομα, σε δύο εβδομάδες», είπε η Ελένη Χαμπέρη αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σε κλίμα συγκίνησης, με τους συμπαίκτες της να σπεύσουν να την παρηγορήσουν.

    Πλέον οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος μπήκαν στην τελική ευθεία.

    Διαβάστε ακόμη:

    Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον εφοπλιστικό γάμο της χρονιάς (pics)

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ