• Media

    Survivor: Χαμός στην παραλία των Μαχητών – Το αγώνισμα που «έκοψε» την ανάσα

    • NewsRoom

    Survivor


    Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης – εντάσεις στο «κόκκινο», ένα ανατρεπτικό αγώνισμα και η πρώτη αποχώρηση

    Γεμάτο από όλες τις απόψεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

    Στην αρχή του επεισοδίου παρακολουθήσαμε μία μεγάλη ένταση στην παραλία των Μαχητών, με αφορμή το ότι κάποιοι παίκτες κάνουν περισσότερες δουλειές και άλλοι λιγότερες. Διαδραματίστηκε ένας εκτεταμένος καυγάς, στον οποίο συμμετείχε όλη η ομάδα, με φωνές και κλάματα.

    Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον αγωνιστικό στίβο. Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς στίβους είχε στηθεί χθες, με πισίνες, εμπόδια, ένα παζλ, αλλά και έναν απαιτητικό στόχο.

    Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις ανατράπηκαν, με τους Διασήμους να φτάνουν σχετικά εύκολα στους 8 πόντους, εκπλήσσοντας με την απόδοσή τους, η οποία ήταν πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, αυτό στη συνέχεια ανατράπηκε εκ νέου, καθώς οι Μαχητές σημείωσαν ένα σερί νικών, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να φτάσουν στο 9-9.

    Ακολούθησε ένας στίβος στον οποίο συμμετείχε ένας άνδρας και μία γυναίκα για την κάθε ομάδα. Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν οι παίκτες που αγωνίστηκαν για την ομάδα των Διασήμων, ενώ από τους Μαχητές στον στίβο μάχης βρέθηκαν η Μαριαλένα και ο Γιώργος Κορόμι.

    Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Γιώργος Κοψιδάς κατάφερε τελικά να επικρατήσει του αντιπάλου του και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα των Διασήμων.

    Η χαρά των Διασήμων για τη νίκη τους αντικαταστάθηκε από τη μελαγχολική διάθεση του συμβουλίου της αποχώρησης. Σε αυτό, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι δημοφιλέστερος παίκτης της ομάδας για αυτή την εβδομάδα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Η Κάτια έπρεπε να υποδείξει έναν ακόμη υποψήφιο. Η Αγγελική Λάμπρη ήταν η επιλογή της και η πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση.

    Τελικά, ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν ο Μιχάλης Αρναούτης.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

    Νέος έρωτας για τον Πέτρο Κωστόπουλο

    Απόλαυση χωρίς τέλος: Χριστουγεννιάτικος κορμός με σοκολάτα του Άκη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ