• Media

    Survivor All Star: Τι έγινε στο πάρτι της Ένωσης – Ξεφάντωσαν με Στέλιο Ρόκκο

    • NewsRoom


    Η μεγάλη στιγμή που όλοι οι παίκτες του Survivor All Star περίμεναν ήρθε. Ο λόγος για το πάρτι της Ένωσης, το οποίο διεξάγεται μετά τη διάλυση των δύο ομάδων, με τους παίκτες να επανέρχονται για λίγο στον… πολιτισμό.

    Για πολλούς παίκτες πρόκειται για ένα κομβικό σημείο, στο οποίο στοχεύουν να φτάσουν από την αρχή του παιχνιδιού. Μετά από περίπου 3 μήνες, απόλαυσαν ένα ζεστό ντουζ, φόρεσαν τα καλά τους, απόλαυσαν ένα λουκούλλειο γεύμα και τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους.

    Συγκεκριμένα, το πάρτι ξεκίνησε με ένα χαλαρό ποτό και τη «γνωριμία» των παικτών των δύο ομάδων.

    Σε αυτή τη φάση σχηματίστηκαν ήδη τα πρώτα πηγαδάκια που σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στο παιχνίδι. Ο Σπύρος Μαρτίκας πρωταγωνίστησε σε αυτό το σημείο.

    Σειρά μετά την κουβέντα είχε το φαγητό. Οι δύο ομάδες κάθισαν στο τραπέζι και δοκίμασαν εκλεκτές γεύσεις με την υπογραφή του διάσημου σεφ, Αλέξανδρου Παπανδρέου.

    Το πάρτι τελείωσε με μπόλικη μουσική. Αρχικά οι παίκτες τραγούδησαν στον καθιερωμένο διαγωνισμό-καραόκε. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ρία, η οποία κέρδισε την παρουσία της στο πάρτι της Ένωσης του επόμενου Survivor.

    Μετά από τον διαγωνισμό το μικρόφωνο πήρε ο guest star, Στέλιος Ρόκκος, που με τα τραγούδια του ταξίδεψε τους παίκτες και έκανε το ιδανικό κλείσιμο σε μια μεγάλη γι’ αυτούς μέρα.

    Δείτε βίντεο:

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ