• Media

    Ασημίνα Χατζηανδρέου για Survivor: «Έστειλα εξώδικο, είμαι απλήρωτη, πάω σε ψυχολόγο»

    • NewsRoom
    Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

    Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor


    Για τη συμμετοχή της στο «Survivor All Star» αλλά και για τα εξώδικα, που έχει στείλει στην παραγωγή του παιχνιδιού, μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

    Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη. Και το απλήρωτη ψυχολογικό είναι. Δεν έχω πάρει τα δεδουλευμένα μου κι επηρεάζονται κι οι γύρω μου γιατί το βράδυ εγώ μπορεί να κλαίω και να είμαι χάλια. Με έχει αναλάβει η ψυχολόγος. Έμεινα δέκα ημέρες σε ένα νοσοκομείο υπό κράτηση κι εμένα αυτό δεν μου έκανε καλό. Θα βγω και θα τα πω όλα. Όσοι έχουν βγει κι έχουν μιλήσει, έχουν πληρωθεί. Κάποιοι που έφυγαν για τον ίδιο λόγο με εμένα έχουν πληρωθεί κι εγώ δεν έχω πληρωθεί».

    «Έστειλα εξώδικο για να ρωτήσω αν μπορώ να πάω σε εκπομπή guest. Αυτή η κίνησή μου δείχνει σεβασμό. Αυτοί δεν έχουν σεβασμό. Μου απάντησαν κάθετα όχι. Το δεύτερο εξώδικο που έχω στείλει για τα λεφτά μου, δεν μου έχουν απαντήσει. Από εκεί φαίνεται ο άνθρωπος κι από εκεί φαίνονται όλοι. Αισθάνομαι δικαίωση, αλλά δεν είναι το θέμα μου ο Ατζούν», πρόσθεσε.

    Υπενθυμίζεται ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου συμμετείχε στο «Survivor All Star» του ΣΚΑΪ αλλά αποβλήθηκε από το ριάλιτι μιας και φέρεται να παραβίασε τον κανονισμό της απαγόρευσης της επικοινωνίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor All Star: Ποιοι παίκτες έχουν βγάλει τα περισσότερα χρήματα

    Ασημίνα Χατζηανδρέου για Survivor: Δεν έχουν μπει τα λεφτά μου και αυτό είναι πολύ λάθος



    ΣΧΟΛΙΑ