• Media

    Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα

    • NewsRoom
    Survivor


    Αναδείχθηκαν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο φετινό Survivor.

    Μαχητές και Διάσημοι ρίχτηκαν στον στίβο μάχης με στόχο την κατάκτηση της νίκης ώστε να εξασφαλίσουν την τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

    Ήδη οι Διάσημοι μετρούσαν δύο ήττες με αποτέλεσμα στον «τάκο» να βρίσκονται ο Βαλάντης από την πρώτη ψηφοφορία και η Ελισάβετ Σπανού από τη δεύτερη.

    Την ανατροπή έκαναν εν τέλει οι «Κόκκινοι», οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να στείλουν τους Μαχητές για πρώτη φορά στην κάλπη.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι «Μπλε» είχαν ξεκάθαρη άποψη, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πιο αδύναμος κρίκος, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών του.

    Μάλιστα, ο ίδιος είχε ζητήσει να τον ψηφίσουν, θεωρώντας πως μπορεί να αντιμετωπίσει στην ψηφοφορία του κοινού τους δύο Διάσημους παίκτες.

    Βέβαια, δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που ισχυρίστηκαν ότι το έκαναν γιατί δεν συμφωνούν σε αρκετά πράγματα μαζί του.

    Οι τρεις υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού ώστε να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ο Βαλάντης, η Ελισάβετ Σπανού και ο Σπύρος Μαρτίκας.

     

     

     

    Το ξέσπασμα της Ευρυδίκης:

    «Είμαστε μια οικογένεια»:

    Τι ρώτησε ο Βαλάντης τους Μαχητές:

    Η ψηφοφορία του Νησιού:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

    Θετική στον κορονοϊό η Κιάρα Φεράνι

    Παναγιώτης Ψωμιάδης: Γιατί αποχώρησε από τη Φάρμα;



    ΣΧΟΛΙΑ