• Media

    Στον κατάλογο του Netflix το Maestro

    • Νίκη Καξερή
    MAESTRO

    Ορέστης και Κλέλια στο Maestro


    Σε λιγότερο από ένα μήνα το Maestro, η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα είναι διαθέσιμη για προβολή στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Ήδη η σειρά, που απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, έχει προστεθεί στον κατάλογο με τις ταινίες και σειρές της δημοφιλούς συνδρομητικής πλατφόρμας.

    Μέχρι στιγμής υπάρχει η δυνατότητα της «Υπενθύμισης» έτσι ώστε μόλις βγει στον «αέρα», οι τηλεθεατές μπορούν να την απολαύσουν.

    Αρχικά το Maestro με πρωταγωνιστές τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Κλέλια Ανδριολάτου θα βγει σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ στις αρχές του 2023 θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

    Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix, μια σημαντική διάκριση για τον δημιουργό, τους ταλαντούχους ηθοποιούς και όλους όσοι εργάστηκαν πάνω στο συγκεκριμένο project, που έκλεψε τις καλύτερες εντυπώσεις και καθήλωσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

    «Κρατάω το Maestro πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι», ήταν η δήλωση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην είδηση ότι το Netflix απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς.

    «Ένας καθηγητής μουσικής πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων», αναφέρει η σύνοψη της σειράς στο Netflix.

    MAESTRO

    Το Maestro αποτελείται από 9 επεισόδια, ενώ ο δεύτερος κύκλος είναι ήδη στα σκαριά.

    Η ανακοίνωση του Netflix:

    «Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV.

    Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023».

    Διαβάστε επίσης:

    Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο επίγειος παράδεισος και ο οικογενειακός ξενώνας στους Παξούς

    Maestro: Σαρωτική πρωτιά για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη



    ΣΧΟΛΙΑ