Το «ΕΛΕΟΣ!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, το ανατρεπτικό late night-talk show του MEGA, έρχεται απόψε στις 00:10 με έναν αγαπημένο καλεσμένο.
Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχονται στη συντροφιά τους τον Νίνο.
Ο επιτυχημένος τραγουδιστής θυμάται το ξεκίνημά του στη μουσική και αναφέρεται στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του, ως τραγουδιστής και συνθέτης. Μιλάει επίσης, για την προσωπική του ζωή και τα παιδιά του.
Νωρίτερα, η Αννίτα νιώθει ότι χρειάζεται ανανέωση και έτσι αποφασίζει να δοκιμάσει μία μη επεμβατική θεραπεία.
Καλεί λοιπόν στην εκπομπή μία Yogi με στόχο να τη μυήσει στη θαυματουργή Yoga προσώπου. Την εμπειρία αυτής της εναλλακτικής θεραπείας θέλει να τη μοιραστεί με τον Ηλία και έτσι τον πείθει να κάνει και εκείνος ασκήσεις υπό την καθοδήγηση της Yogi.
Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης δίνουν το πιο απρόβλεπτο ραντεβού απόψε στις 00:10 στο MEGA.
Δείτε το τρέιλερ:
Διαβάστε επίσης:
Στην κορυφή της τηλεθέασης το εορταστικό Σπίτι με το MEGA
Καριόκες με τσουρέκι από τον Άκη Πετρετζίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
- Τι θα γίνει με τους Patriot, οι αποκαλύψεις του Πιέρρ, η συμμορία της μιζέριας, ο εφιάλτης των «50», τα… μήλα των πολιτικών, ο Αδωνις και η γαστρεντερίτιδα
- Τουρκία, οικονομία και η μεγάλη πολιτική τύφλωση
- Piraeus Securities για Jumbo: «Ασπίδα» απέναντι στην Temu – Στα 33 ευρώ η τιμή στόχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.