Μεγάλος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής βραδιάς, χθες Τετάρτη 11 Αυγούστου, ήταν ο τελικός του UEFA Super Cup που μεταδόθηκε ζωντανά από το MEGA.
Η αναμέτρηση, στη ζώνη μετάδοσής της, σημείωσε ποσοστό 16,4% στο γενικό σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την κάλυψη να φτάνει μέχρι και τους 998.849 τηλεθεατές.
Αξιοσημείωτες αποδόσεις κατέγραψε η μετάδοση του αγώνα και σε επιμέρους ανδρικά κοινά, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 35,1%.
Διαβάστε επίσης:
Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στο MEGA
Τηλεθέαση: Κυριαρχία του MEGA με τον αγώνα Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Σε νέα χαμηλά μέρας, βουτιά σε τράπεζες και blue chips
- Φόβος; Ποιος φόβος; Η Barclays ανεβάζει τον πήχυ για τον S&P
- NYT: Η Σαουδική Αραβία πιέζει τον Τραμπ να συνεχίσει τον Πόλεμο – Το Ριάντ βλέπει μια «ιστορική ευκαιρία» για αναδιαμόρφωση της περιοχής
- Έκτακτο: Διαψεύδονται οι φήμες για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 1,5 δις της ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.