• Media

    Στην κορυφή της τηλεθέασης οι «Άγριες Μέλισσες»

    • NewsRoom
    αγριες μελισσες


    Οι «Άγριες Μέλισσες», η υπερπαραγωγή των 6 εκατομμυρίων ευρώ του ΑΝΤ1, φαίνεται πως από πολύ νωρίς κέρδισε το στοίχημα, καθώς κάθε επεισόδιο σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και πλέον έχει χτίσει το δικό της φανατικό fanbase, που δεν χάνει επεισόδιο!

    Έτσι και στο συγκλονιστικό επεισόδιο της Τετάρτης, τα «μηχανάκια» κατέγραψαν τηλεθέαση 30% στα νεανικά κοινά, ενώ το τελευταίο μισάωρο έφτασε το 35,7%.

    Στη συνέχεια ακολούθησε η πρεμιέρα του «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είχε καλεσμένη την Μαρία Κίτσου από τις «Άγριες Μέλισσες».

    Σύμφωνα με την Nielsen, η πρώτη αυτή εκπομπή σημείωσε 24,8% τηλεθέαση.

    Η αγαπημένη σειρά του ALPHA «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» με το δεύτερο επεισόδιο για τη νέα σεζόν σημείωσε 20,6%, κυριαρχώντας στη ζώνη της.

    Η σειρά «Έρωτας Μετά» στον ALPHA, σημείωσε άνοδο με ποσοστό 16,1%, καθώς δεν είχε απέναντι το δημοφιλές GNTM.

    Στο STAR είχαμε ακόμα μία πρεμιέρα, εκείνη της ταξιδιωτικής εκπομπής «Globetrotters» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, αλλά και τους πρώην «MasterChef», Χρήστο Μπάρκα και Παντελή Βούρο.

    Η νέα εκπομπή σημείωσε 14,5% στις ηλικίες 18-54, τραβώντας το ενδιαφέρον του Twitter.

    Με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, 11,2% στο δυναμικό κοινό, κυμάνθηκε και η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις», που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Με επικείμενη guest-έκπληξη από το Χόλιγουντ, ο Ανδρέας Γεωργίου επιχειρεί να τραβήξει το ενδιαφέρον και να ανεβάσει τις «8 Λέξεις».

    Το OPEN με το «X Factor» και την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου στη φάση των Chair Challenge σημείωσε 11,7%.



    ΣΧΟΛΙΑ