Μια αιφνιδιαστική αποχώρηση είχαμε χθες στη Φάρμα, καθώς έφυγε οικειοθελώς ο Σταμάτης Γαρδέλης.
Η απουσία του γνωστού ηθοποιού από το παιχνίδι προκάλεσε ανησυχία στους υπόλοιπους, ωστόσο η αναστάτωση έλαβε τέλος όταν ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στο αγρόκτημα και ανακοίνωσε πως ο Γαρδέλης απουσιάζει από τη Φάρμα, είναι καλά στην υγεία του, αλλά θα είναι ο πρώτος που αποχωρεί από το ριάλιτι.
Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της μονομαχίας αποχώρησης του Σταμάτη Γαρδέλη και της Αναστασίας Γκεργκελεζίου, με την τελευταία να συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι.
Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν στο πλατό του Πρωινού τον ηθοποιό.
«Για εμένα πια η ‘Φάρμα’ τελειώνει από εδώ και πέρα», δήλωσε, αφού πρώτα απήγγειλε το ποίημα που έγραψε, αφιερωμένο στον Γιώργο Λιάγκα.
«Την επόμενη φορά που θα μπω δε θέλω να έχω το προβάδισμα ότι τα βλέπω με μεγεθυντικό φακό. Βγήκα από τη ‘Φάρμα’ αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η ‘Φάρμα’ για μένα δεν είναι τα 18 άτομα μέσα σε 2,5 στρέμματα, ούτε τα 25 στρέμματα στα 250 άτομα, τους καλλιτέχνες που οργανώνουν αυτό το πράγμα.
Η “Φάρμα” είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων με μια ονειρική μέθη του απροσδιόριστου. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη ‘Φάρμα’» δήλωσε, ενώ ο παρουσιαστής σχολίασε: «Μας έκαψες».
Διαβάστε επίσης:
Πρωτιά για τον ΑΝΤ1
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Σπίτι με το MEGA – Παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά
ΜEGA Play: Η υβριδική πλατφόρμα του MEGA φέρνει μια νέα εμπειρία τηλεθέασης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Βράζουν» 30 CEOs φαρμακευτικών για το clawcack – Δημοσιεύουμε την επιστολή που απέστειλαν στον Άδωνι Γεωργιάδη
- 6 τρόποι για να καταλάβετε αν το κινητό σας έχει παραβιαστεί και τι να κάνετε στη συνέχεια
- Πώς διαβάζει το Μαξίμου τα «κόμματα» Τσίπρα και Καρυστιανού και τι φοβάται με τον Αντώνη Σαμαρά
- Πότε και ποιοι θα χτυπήσουν το σχολικό κουδούνι στο Ελληνικό