array(0) {
}
        
    
Menu
-0.5%
Τζίρος: 242.50 εκατ.

Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα

Media

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Σπίτι με το MEGA – Παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά

Σταμάτης Σπανουδάκης
Comments

Μια βραδιά με συνθέσεις – σταθμούς από την πορεία του θα μας παρουσιάσει αποκλειστικά στο Σπίτι με το MEGA, ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Ο σπουδαίος δημιουργός παρουσιάζει το έργο του για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 22:00, αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Την ημέρα των γενεθλίων του ο Σταμάτης Σπανουδάκης μας θυμίζει τις μελωδίες του, τις άφθαρτες στον χρόνο. Μαζί με εξαιρετικούς καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, παρουσιάζει διαχρονικές επιτυχίες όπως: «Κύματα», «Θάλασσα», «Ζει και βασιλεύει», «Το adagio της θάλασσας», «Στην αυλή του βασιλιά», «Πάμε για άλλες πολιτείες», «Έφυγες νωρίς», «Σήμερα», «Γιορτή» και «Ποιος μπορεί».

Στη σκηνή θα βρεθούν με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, καθώς και η μόνιμη πλέον συνεργάτιδά του, Αθηνά Χιώτη, για να μας ταξιδέψουν στο μοναδικό έργο του συνθέτη και στιχουργού.

Special guest ο Γιάννης Πάριος, σε μία σύμπραξη που θα μας καθηλώσει. Ο σολίστ του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και του βιολιού Κυριάκος Γκουβέντας, καθώς και η χορωδία «Μελωδοί» βάζουν το δικό τους αίσθημα στην ξεχωριστή βραδιά.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά, συντροφεύοντας τον καλό της φίλο σε αυτή την υπέροχη αναδρομή.

Ρούλα Κορομηλά
Ρούλα Κορομηλά

Μια μουσική βραδιά γεμάτη μελωδίες, αναμνήσεις και εικόνες με άρωμα Ελλάδας έρχεται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο Σπίτι με το MEGA.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=SvaVpZQYln8

Διαβάστε επίσης:

ΜEGA Play: Η υβριδική πλατφόρμα του MEGA φέρνει μια νέα εμπειρία τηλεθέασης

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα
6-7: Τι σημαίνει η λέξη της χρονιάς που δεν είναι καν λέξη
Δέσποινα Βανδή: Λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών
Κωνσταντίνος Αργυρός: Δοκίμασε σουβλάκι από… καγκουρό στην Αυστραλία
Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Όταν η «Νουβέλ Βαγκ» συναντά τον Φατίχ Ακίν
Από την Barbie στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πώς η Μάργκοτ Ρόμπι επενδύει στο πιο επικερδές brand της ποπ κουλτούρας
Αλεξάνδρα Νίκα: Φωτογραφίζει τον γιο της με την ελληνική σημαία
Κατερίνα Καινούργιου: Ανυπομονώ να γίνω μανούλα, είναι πολύ ωραίο να καμαρώνεις το παιδί σου στις εθνικές γιορτές
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η αναπάντεχη συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Με την Άννα Βίσση σε εστιατόριο στο Παρίσι