Ήταν μία εμβληματική σειρά στα τέλη της δεκαετίας του ’90, για τη γυναικεία φιλία, την μόδα και τις σχέσεις. Ο λόγος για το Sex and the City που ακολουθούσε τις ζωές τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη.
Το τελευταίο επεισόδιο το 2004 συγκέντρωσε 10,6 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το παρακολούθησαν 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές στο Channel 4. Η σειρά ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι σεζόν και 94 επεισόδια, κερδίζοντας πολλά βραβεία. Αργότερα, επέστρεψε με δύο ταινίες, που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία.
Το HBO Max ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του νέου κύκλου με τίτλο And Just Like That έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο. Θα αποτελείται από δέκα επεισόδια μισής ώρας, τα οποία θ’ αναρτηθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα HBO Max.
Η παρέα, θα αποτελείται και πάλι από τέσσερις φίλες, αφού η Κάρι Μπράντσο θα έχει νέα κολλητή, την ντοκιμαντερίστρια Λίσα Τοντ Γουέξλεϊ, που θα την υποδυθεί η Άρι Πάρκερ. Στο καστ προστέθηκε και η βραβευμένη με Tony, Σάρα Ραμίρεζ, η οποία έγινε γνωστή από την επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy.
Η σειρά, επικεντρώνεται στην φιλία αυτών των γυναικών οι οποίες έχουν κλείσει τα 50 τους χρόνια ξανά στη Νέα Υόρκη με σύνθημα την φράση της Κάρι Μπράντσο «And just like that…».
Διαβάστε επίσης:
Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο Στάνφορντ του Sex and the City
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε την επίσημη φωτογραφία του comeback
Επιστρέφει το Sex and the City με νέα επεισόδια – Δείτε το πρώτο trailer
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα