• Media

    Σάββας Πούμπουρας: Το οργισμένο tweet για τους «μάστερ των φαρσών» και το «Best Friend’s Fear»

    • NewsRoom


    Με ένα οργισμένο tweet απάντησε στους κατακριτές του «Best Friend’s Fear» ο Σάββας Πούμπουρας.

    Από τη μία, κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι φάρσες του Πούμπουρα στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, έχουν ξεπεράσει τα όρια, από την άλλη, κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι είτε είναι στημένες είτε είναι κακοφτιαγμένες με αποτέλεσμα το θύμα να αντιλαμβάνεται το τι γίνεται και να χαλάει το όλο σκηνικό.

    Μετά το τέλος του πρόσφατου επεισοδίου με θύματα τους Ηλία Μούλα, Λευτέρη Βουγιούκα και Νάνσυ Παραδεισανού, οι τηλεθεατές δεν άφησαν και τα καλύτερα σχόλια στα social media.

    Για πρώτη φορά, ο παρουσιαστής του «Best Friend’s Fear» αποφάσισε να απαντήσει γράφοντας ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου είναι πολύ ενεργός και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους followers του.

    «Κανονικά δεν μπαίνω στον κόπο, αλλά επειδή μου ερεθίζετε τα μπαλασκόνια, ακούστε εσείς οι ‘μάστερ’ των φαρσών: στις 30 φάρσες δεν βγαίνουν ούτε όλες τρομακτικές, ούτε σαμαρικές και ναι, αρκετοί σε παίρνουν χαμπάρι. Του χρόνου να πάτε να τις κάνετε καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας, με τους followers του να συμφωνούν μαζί του και να τον αποθεώνουν.

    Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:



    ΣΧΟΛΙΑ