• Media

    Πρωτιά για το Mega Σαββατοκύριακο τον Νοέμβριο

    • NewsRoom
    MEGA Σαββατοκύριακο

    Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα


    Τον Νοέμβριο οι τηλεθεατές επέλεξαν MEGA για την πρωινή ενημέρωσή τους, το Σαββατοκύριακο.

    Η εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κατάφερε να φτάσει στην υψηλότερη θέση στην κατηγορία του δυναμικού κοινού 18-54 με ποσοστό 15,9%, ενώ με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έκλεισε ο μήνας και στο σύνολο του κοινού φτάνοντας το 16,9%.

    Η εκπομπή ήταν η πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της στο δυναμικό κοινό 18-54 με διαφορά από την επόμενη του ανταγωνισμού 2,4 ποσοστιαίες μονάδες.

    Για τον μήνα Νοέμβριο τα στοιχεία έδειξαν ότι σε επιμέρους κοινά η εκπομπή κατάφερε το υψηλότερό της ποσοστό 22,6%.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το MEGA Σαββατοκύριακο διαγράφει σταθερά ανοδική πορεία από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, καταφέρνοντας τον Νοέμβρη αύξηση ποσοστών 30% στο σύνολο του κοινού και 33,6% στο δυναμικό κοινό 18-54.

    Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αναλυτικά και με πλήρες ρεπορτάζ, ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους πολίτες και αφορούν όλους τους τομείς της ζωής: την οικονομία, τα εργασιακά, την υγεία, την κοινωνία, οι πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, θέματα που μας συγκίνησαν, μας προβλημάτισαν και μας ταξίδεψαν στη φωτεινή πλευρά της καθημερινότητας είναι στην ατζέντα της εκπομπής με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:00.

    Διαβάστε επίσης:

    GNTM: Ο καλεσμένος-έκπληξη και η αποχώρηση που χώρισε και άλλο ζευγάρι (video)

    Νίκος Στραβελάκης: Συγκλονίζει για την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Οι 5 ύπουλες παγίδες

    Οι Ράδιο Αρβύλα συνεχίζουν το ράλι της τηλεθέασης



    ΣΧΟΛΙΑ