• Media

    Πρεμιέρα για το «Ένα Εκατομμύριο YEN» με τη Σμαράγδα Καρύδη

    • NewsRoom

    Σμαράγδα Καρύδη


    Κουράστηκες από το κυνήγι των ευρώ; Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις YEN. Το νέο καθημερινό παιχνίδι γνώσεων, με τη Σμαράγδα Καρύδη, μοιράζει πραγματικά… YEN και κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 18:40 στο MEGA.

    10 παίκτες, 25 ερωτήσεις, 4 απαντήσεις, «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ».

    Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται. Ο νικητής του παιχνιδιού αποχωρεί με το ποσό που έχει κερδίσει, ενώ ο χαμένος παίκτης δε φεύγει με άδεια χέρια αφού ανταμείβεται με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι.

    Application 1EKYEN: Παιχνίδι για όλους από το σπίτι!

    Στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν και εκείνοι παίκτες, μέσω της ειδικής εφαρμογής «1ekyen» που θα έχουν την ευκαιρία να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα μέσω App Store και Google Play.  Έτσι, θα μπορούν να απαντούν από το σπίτι σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη on air και καθημερινά να κερδίζουν ξεχωριστά δώρα. Η εφαρμογή διατίθεται προς όλους εντελώς δωρεάν.

    Σμαράγδα Καρύδη

    #1ekyen #neoprogrammaepitelous

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ