Αντίστροφα μετράμε πλέον για την επιστροφή του Greece’s Next Top Model (GNTM), με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00 μέσα από την τηλεόραση του Star.
Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και ήδη το Instagram έχει γεμίσει stories και αναρτήσεις από το backstage.
Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχουν ξεχωρίσει ήδη τα κορίτσια που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του GNTM.
Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε φωτογραφία με τις διαγωνιζόμενες, κρύβοντας, βέβαια, τα πρόσωπά τους.
Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ του GNTM 2. Σε αυτό δεν υπάρχουν πλάνα από τα φετινά γυρίσματα, αλλά δίνεται μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει.
Μόδα, ανταγωνισμός και κριτική. Για μια ακόμη φορά οι τέσσερις κριτές κλέβουν την παράσταση.
Δείτε το trailer:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Νέο family office στην Ελβετία – Το σχέδιο για την επόμενη γενιά της δυναστείας των 86 δισ. δολ.
- Διυπουργική Συνέντευξη Τύπου στις 12/10 για το νέο πλαίσιο ρυθμίσεων πρόσβασης των ανηλίκων στα social media
- Η ανάπλαση της ΔΕΘ εμβληματικό αναπτυξιακό έργο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα
- Μισθοί: Νέοι κανόνες από την 1η Νοεμβρίου – Τι θα αποκαλύπτουν οι επιχειρήσεις και ποιες αποζημιώσεις προβλέπονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.