array(0) {
}
        
    
Menu
-1.43%
Τζίρος: 329.74 εκατ.

Πρυτανικές Αρχές: Καμία φθορά δημόσιας περιουσίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Media

GNTM 2: Στα ύψη ο ανταγωνισμός στο νέο trailer

Οι κριτές του GNTM
Comments

Λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή του GNTM για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Star κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ με πρωταγωνιστές τα μοντέλα και την κριτική επιτροπή.

Με φούξια σανδάλια και ασορτί εσώρουχα που διαφαίνονται μέσα από τα σίθρου «πανωφόρια» τους, τα μοντέλα πραγματοποιούν ένα catwalk, σε στενό στου Ψυρρή, δίνοντας τα πάντα προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους απαιτητικούς κριτές.

Ο ανταγωνισμός μεγάλος και τα «νύχια» φαίνεται πως ήδη έχουν βγει ανάμεσα στα υποψήφια Greece’s Next Top Model.

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός με αυστηρό βλέμμα είναι έτοιμοι να βαθμολογήσουν και να επιλέξουν την καλύτερη κοπέλα.

Τα γυρίσματα για το τρέιλερ, που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στα μέσα του Ιουλίου, ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα, «αναστατώνοντας» μέχρι και το μεσημέρι τους ανυποψίαστους περαστικούς.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τις ατάκες της και την εκκεντρική προσωπικότητά της, βρίσκεται και φέτος δίπλα στα κορίτσια προκειμένου να τις βοηθήσει σε κάθε τους αποστολή.

Το GNTM 2 αναμένεται να μας καθηλώσει και φέτος με την πρεμιέρα να απέχει μόλις μερικές εβδομάδες.

Δείτε το νέο trailer:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάνδρα Νίκα: Περιμένει το δεύτερο παιδί της – Το βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γιο τους
Δημήτρης Θεοδωρίδης: Στο Καραϊσκάκη με τον 8χρονο γιο του για το ντέρμπι των «αιωνίων»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ θα γίνει κουμπάρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα
Super Bowl: Η καθηλωτική εμφάνιση του Bad Bunny – Γιατί επέλεξε Zara
D3lta: Η Άννα Βίσση ανέβασε στη σκηνή τον Ρομπέρτο Κούστα (video)
Ο Κακούσης και η δημοσιογραφία, ο «προχώ» Ζούλας και o αλχημιστής Χιώτης, ο Παπαστάθης και η «μεταμέλεια», που πάει ο… Σεφερλής, το κλάμα του Αιμίλιου και ποια κανάλια πάνε Nova
Άννα Βίσση: Ταξίδι αναψυχής στο κοσμοπολίτικο Μπάντεν-Μπάντεν
Η Κόνι Θεοδώρου βάζει πέναλτι… αλά Πανένκα στο Allwyn Game Time
Η Άννα Βίσση αποχωρεί από την Panik Records – Business αποκλειστικά με τη Δήμητρα Κούστα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απόδραση στην Κουρσεβέλ με γαλότσες Chanel