Μία ανακοίνωση – «βόμβα» έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες του τουρκικού Survivor, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει ο «θρύλος» του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο.
Συγκεκριμένα, ο Τουρκος παραγωγός ενημέρωσε στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor Τουρκίας ότι στο ριάλιτι θα μπει άμεσα ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής.
Όλοι σκέφτηκαν τον Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Ωστόσο, στο σημερινό επεισόδιο ο Ατζούν έγινε πιο συγκεκριμένος και αποκάλυψε ότι εκείνος που καταφτάνει στον Άγιο Δομίνικο είναι ο Ροναλντίνιο.
«Είπα στον Ροναλντίνιο, έλα στο Survivor, να παίξουμε ποδοβόλεϊ. Συμφώνησε και θα έρθει αύριο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ατζούν στους εκπληκτους παίκτες.
Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/sxteerTt8rE?si=-abO97MZmtJtfrqs
Διαβάστε επίσης:
Ο Μέσι ξεπληρώνει τα χρέη του Ροναλντίνιο
Πρώτο τραπέζι πίστα στον Ρέμο ο Ροναλντίνιο! (video)
Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Η έμπνευση πίσω από το εντυπωσιακό σπίτι τους στην Πλάκα (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ρωσική Πρωτοπορία και η γελοιογραφία της – Οι περιπέτειες της τέχνης στη Σοβιετική Ένωση
- Κάθετος διάδρομος: Ενδιαφέρον για εξαγωγές φυσικού αερίου σε έξι χώρες της ΝΑ Ευρώπης
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω νονά του μωρού του Αργυρού (video)
- ΚΕΦΙΜ: Σχεδόν το 50% των κυβερνητικών δεσμεύσεων έχει υλοποιηθεί – Εξωτερική πολιτική, οικονομία και παιδεία τα δυνατά χαρτιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.