Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε ότι μετά την τελευταία σεζόν η δράση θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο.
Ο Στίβεν Νάιτ την περασμένη Δευτέρα ανακοίνωσε ότι η δραματική σειρά του BBC θα ολοκληρωθεί μετά από έξι κύκλους, αλλά και ότι η ιστορία θα συνεχιστεί σε «άλλη μορφή».
Σε πιο πρόσφατες δηλώσεις του στο Deadline, ο Στίβεν Νάιτ παραδέχτηκε ότι ενώ αρχικά σκόπευε να γυρίσει επτά κύκλους της σειράς η πανδημία του κορονοϊού έφερε αλλαγή σχεδίων.
«Η Covid-19 άλλαξε τα σχέδιά μας», είπε ο Βρετανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης . «Αλλά μπορώ να πω ότι το σχέδιό μου από την αρχή ήταν να ολοκληρώσω το Peaky Blinders με μια ταινία. Αυτό θα συμβεί» πρόσθεσε.
Η δημοφιλής σειρά Peaky Blinders διηγείται την ιστορία μιας συμμορίας με οικογενειακούς δεσμούς, η οποία κυριαρχεί στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τα χρόνια μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Στίβεν Νάιτ αποκάλυψε επίσης ότι έχει προσεγγιστεί για να διασκευάσει την τηλεοπτική σειρά σε παράσταση μπαλέτου και μιούζικαλ στο West End.

Στην ανακοίνωσή του με την οποία γνωστοποιεί ότι η σειρά θα λάβει τέλος ο δημιουργός της αποκάλυψε ότι η παραγωγή του έκτου κύκλου άρχισε τελικά μετά από μήνες καθυστερήσεων.
«Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν απ’ όλες και είμαστε σίγουροι ότι οι καταπληκτικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν. Ενώ η τηλεοπτική σειρά θα ολοκληρωθεί, η ιστορία θα συνεχιστεί με άλλη μορφή», διευκρίνισε.
Διαβάστε επίσης:
ΑΝΤ1: Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την NBCUniversal
«The Queen’s Gambit»: Το φαινόμενο της εποχής κι ένα παιχνίδι που κρατά αιώνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.