Στο Διοικητικό Συμβούλιο του OPEN εντάσσεται ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ενώ την Εμπορική Διεύθυνση του σταθμού αναλαμβάνει η Χριστίνα Δημητρέλου.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, «Η Διοίκηση του OPEN καλωσορίζει τον κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο ως μη εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σταθμού.
Ο κ. Παπαμιμίκος είναι δικηγόρος, με εκτενή κοινωνική και επαγγελματική δράση και αναμένεται να συμβάλει στη στρατηγική περαιτέρω ανάπτυξης του Σταθμού.
Παράλληλα, και με γνώμονα τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού πλαισίου λειτουργίας, την Εμπορική Διεύθυνση του OPEN αναλαμβάνει η κ. Χριστίνα Δημητρέλου, η οποία έχει πλούσια εμπειρία στον τομέα, με μακρά πορεία στο κανάλι και το χώρο των ΜΜΕ γενικότερα».
Διαβάστε επίσης:
Θύελλα ξανά στο Open – Τι θα κάνει με το κανάλι ο Ιβάν Σαββίδης
Alter Ego Media: Στον αέρα από τη Δευτέρα το 24ωρο κανάλι Mega News
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράσινα τιμολόγια Μαΐου: Από την ΕΛΙΝ η χαμηλότερη τιμή στα 12,2 λεπτά/κιλοβατώρα – Οι τιμές των προμηθευτών
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
- Δριτσάνος (Schneider Electric): «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος δεδομένων» – Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι προκλήσεις
